SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Se on siinä! – Aleksib:n siirto uuteen CS:GO-joukkueeseen varmistui
  • PJ

Se on siinä! – Aleksib:n siirto uuteen CS:GO-joukkueeseen varmistui

julkaistu: 04.12.2019 18:10

Counter-Strike: Global Offensive -pelin parissa on kuohunut jo pitkään syksyn ollessa täynnä uusien joukkueiden ja merkittävien pelaajasiirtojen julkistuksia. Pitkään vireillä ollut suomalaisen Aleksi “Aleksib” Virolaisen siirtyminen uuteen CS:GO-joukkueeseen on näiden ohella nyt vihdoin varmistunut.

ENCE ilmoitti tänään twitter-tilillään Virolaisen siirron tapahtuneen 1. joulukuuta.

Vähän tämän jälkeen Aleksib:n uudelle kodille saatiin virallinen varmistus, kun OG ilmoitti twitter-tilillään uudesta CS:GO-joukkueestaan.

 

Virolainen tulee liittymään OG-organisaation upouuteen CS:GO-joukkueeseen.  OG tunnetaan menestyksestään Dota 2 -pelissä, jossa sen joukkue on saavuttanut kaksinkertaisen peräkkäisen The International -mestaruuden. Nyt organisaatio lähtee tavoittelemaan ensimmäistä kertaa menestystä myös CS:GOn parissa uuden kokoonpanonsa myötä.

OG:n uuden CS-joukkueen kokoonpano tulee olemaan seuraavanlainen:

Nathan “NBK-” Schmitt
Aleksi “Aleksib” Virolainen
Valdemar “valde” Bjørn Vangså
Issa “ISSAA” Murad
Mateusz “mantuu” Wilczewski

 

OG:n CS:GO-joukkue koostuu Virolaisen lisäksi monista muista tähtipelaajista ja joukkueesta povataankin mahdollista haastajaa muille pelin ykkösjoukkueille. Esimerkiksi ranskalainen 25-vuotias Schmitt on pitkän luokan CS-konkari, joka on niittänyt mainetta kokoonpanoissa kuten Team Vitality, G2 Esports ja Team Envy. Tanskalainen 24-vuotias Vangså tunnetaan puolestaan äärimmäisen kovista ampumistaidoistaan, joita tämä on demonstroinut jo pitkään Northin riveissä.

Virolainen penkitettiin syyskuun alussa suomalaisen ENCEn CS-joukkueen kokoonpanosta. Lokakuussa pelaaja sai huhujen mukaan miljoonatarjouksen Complexity Gamingilta, jonka tämä kuitenkin tyrmäsi. Sittemmin kuvaan astuivat huhut siitä, että OG olisi kiinnostunut Virolaisen ostamisesta.

Lähde: OG Kuva: Starladder