SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ence samsung
  • Toimitus

Samsung uusi ENCEn yhteistyökumppani

julkaistu: 30.11.2018 18:19

Aikaisemmin tänään ENCE ilmoitti, että on alkanut tekemään yhteistyötä elektroniikkayhtiö Samsungin kanssa. Tulevaisuudessa ENCEn pelaajat ja henkilökunta tulevat käyttämään Samsungin puhelimia, puettavia älylaitteita ja SSD:itä.

Me ENCEllä olemme erittäin iloisia yhteistyöstä Samsungin kanssa. Kaksi brändiä jotka johtavat esimerkillä ja haluavat tarjota vain parasta omalla osa-alueellaan on jotain minkä takana voimme seistä ylpeänä. Organisaation varustaminen Samsungin kannettavilla laitteilla, puettavilla älylaitteilla ja SSDillä auttaa meitä suuresti tuottamaan parempaa sisältöä ja parempaa pelaamista liikkeessä tai kotona.

Kommentoi ENCEn markkinointijohtaja Joona Leppänen.

https://twitter.com/ence/status/1068509582526480384

Myöskin Samsung Finlandin mobiiliosaston johtaja Mika Engblom antoi kommenttia aiheesta.

Samsung on erittäin innoissaan tulevasta yhteistyöstä ENCEn kanssa jotta voi varmistaa, että tiimi pystyy suorittamaan ja pelaamaan huipputasolla liikkeessä. Samsung Note 9:llä ja Galaxy Watchilla varustettuna ENCE ei tule ikinä missaamaan momenttia, voimaa tai suorituskykyä. Tämän yhteistyön myötä Samsung Finland pysyy uskollisena tekemään yhteistyötä paikallisen suomalaisen nousevan ilmiön kanssa varmistaakseen menestyksen tulevaisuudessakin.

Encen menoa voi seurata livenä tänä viikonloppuna järjestettävässä Dreamhack Open Winter 2018:ssa. Tietoa ja turnauksen aikataulu löytyy tästä linkistä

Lähde ja kuva: ENCE