SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
S1mple paljastaa mitä Na’Vin CS:GO-joukkueen kulisseissa on tapahtunut
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

S1mple paljastaa mitä Na’Vin CS:GO-joukkueen kulisseissa on tapahtunut

julkaistu: 31.10.2019 18:38

Maailman parhaimpiin CS:GO-pelaajiin kuuluva Oleksandr “s1mple” Kostyliev on paljastanut edustamansa organisaation, Natus Vinceren videolla mitä joukkueessa on viime kuukausina tapahtunut.

Joukkue on s1mplen mukaan nyt paljon aikaansaavampi, koska pelaajat eivät aiemmin tienneet milloin sen edellinen kapteeni Danylo “Zeus” Teslenko tulisi lopulta siirtymään eläkkeelle.

“Yhtenä päivänä hän halusi lopettaa, ja toisena jatkaa pelaamista”, s1mple kertoo Na’Vin haastattelussa.

Tähtipelaaja myös paljasti viimeisten 3-4 kuukauden välisen harjoittelun menneen pahasti pieleen pelaajien ajatellessa sitä jäähyväismatkana CS-legenda Zeusille. Kukaan ei yksinkertaisesti välittänyt, koska joukkueen rakenne tulisi muuttumaan paljon Zeusin lähdön myötä.

Danylo “Zeus” Teslenko edusti ukrainalaista Na’Via lähes 10 vuotta.

 

Tämä näkyi huonoissa tuloksissa ja Na’Vin pelattujen turnauksien määrässä. FaZe Clanista takaisin Na’Viin siirtynyt Ladislav “GuardiaN” Kovács tällä hetkellä harjoittelee AWP:lla aggressiivisemmin pelaamista.

Tähtikaksikko aikoo pelata jatkossa terroristi-puolella kahdella AWP:lla puolustuksensa tiivistämiseksi, s1mple paljastaa.

S1mple kertoi joukkueen tilanteesta lisää myös HLTVn haastattelussa. Vuoden 2018 parhaalla pelaajalla on ollut vaikeuksia totuttautua terroristi-puolen uusiin pelipaikkoihin AWP:sta AK47/M4A4/SG 553 kivääreihin siirryttyäessä.

Joukkueen uudella ensisijaisella AWP-pelaajalla, GuardiaNilla on myös ollut vaikeuksia kommunikoida täysin sulavasti venäjäksi. GuardiaN on viettänyt viimeiset kaksi vuotta FaZe Clanin riveissä englanniksi kommunikoiden.

GuardiaN jätti Na’Vin vuonna 2017 pelatakseen FaZe Clanin riveissä, mutta on nyt palannut takaisin “kotiin”

 

S1mple avasi myös StarSeries & i-League -turnauksessa tapahtunutta vuotoa, jossa tuomari paljasti Na’Vin pelin aikana tapahtunutta sanaharkkaa sosiaalisessa mediassa.

S1mple oli todella yllättynyt vuodosta, mutta ei olisi halunnut tuomarille suoria potkuja. Joukkueen kirkkain tähti ei ollut omien sanojensa mukaan pystynyt hallitsemaan itseään. Hän ei ymmärtänyt  sitä, miksi he hävisivät sellaisia otteluita, jotka Na’Vi yleensä voittaa.

Na’Vi on kokenut paljon muutoksia viime aikoina, yksi näistä on Andrey “B1ad3” Gorodenskiyn siirtyminen joukkueen valmentajaksi

 

S1mplen mukaan joukkueen valmentajan Andrey “B1ad3” Gorodenskiyn kommentit joukkueen pelinsisäisen johtajan, Kirill “Boombl4” Mikhailovin aseentesta koskivat vain Nuke-karttaa, jossa venäläispelaaja keskittyi liikaa omaan pelaamiseensa joukkueen ohjaamisen sijasta.

Lähde: Dexerto, HLTV
Kuvalähteet: HLTV(1), HLTV(2), HLTV(3), HTLV(4)