SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-tuomari sai potkut – Vuosi salaisia joukkuetietoja nettiin
  • PJ

CS-tuomari sai potkut – Vuosi salaisia joukkuetietoja nettiin

julkaistu: 27.10.2019 13:32

StarSeries & i-League CS:GO-turnauksessa toiminut tuomari on saanut potkut vuotamiensa tietojen vuoksi.

Starseriesin järjestäjä Starladder irtisanoi tuomarina toimineen työntekijän eilen. Työntekijä oli vuotanut internetiin tietoja siitä, mitä ukrainalaisen CS-joukkueen Natus Vinceren pelaajat olivat tehneet pelaamiensa kierrosten välissä.

Työntekijä oli kirjoittanut internetiin seuraavaa (raaka käännös käyttäjän u/TheUHO tekemästä englanninkielisestä versiosta):

S1mple on vastuussa moraalista ja vihainen joukkuetovereilleen. Muut pelaajat pelkäävät estää häntä. GuardiaN on hermostunut eikä kykene tappamaan ketään. 6.-7. kierrosten aikana s1mplen moraali palasi. B1ad3 määräsi taktiset aikalisät ja pyysi Boombl4:ia toimimaan johtajana, ei pelaajana. Mielenkiintoista. En ole nähnyt Na’Via pelaamassa vähään aikaan.”

Kyseinen toiminta etenkin turnauksessa toimivalta tuomarilta on erittäin kyseenalaista. Irtisanomisen jälkeen tuomari pyysi julkisesti anteeksi omaa toimintaansa.

Starseries-turnaus oli Ladislav “Guardian” Kovácsille vaikea.

 

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Starseries-turnaus on parhaillaan käynnissä. Tänään 27. lokakuuta pelataan turnauksen viimeiset ottelut. Turnausvoitosta kamppailevat brasilialainen FURIA esports , ruotsalainen Fnatic ja pohjois-amerikkalainen Evil Geniuses.

Natus Vincere karsiutui turnauksesta jo sen lohkovaiheessa.

Lähde: Afkgaming Kuva: HLTV(1), HLTV(2)