SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“P*ska joukkue!” – Katso CS-tähden avautuminen hävityn ottelun jälkeen
  • Sauli
    Rautiainen

“P*ska joukkue!” – Katso CS-tähden avautuminen hävityn ottelun jälkeen

julkaistu: 21.02.2020 15:37

Edes maailman taitavimmat ja kylmähermoisimmat pelaajat eivät ole immuneeja peleistä herääville negatiivisille tunteille. Tämän todisti jälleen tällä viikolla yksi maailman parhaimpiin Counter-Strike: Global Offensive pelaajiin kuuluva Aleksandr “s1mple” Kostyliev.

Kaikki alkoi siitä, kun ukralainalaistähti pelasi muiden ammattilaisten kesken FPL-ottelua. FPL eli FACEIT PRO LEAGUE on huipputason CS-pelaajien kilpailullinen-pelimuoto, jossa ammattilaiset tavoittelevat vaihtelevankokoisia palkintopotteja sekajoukkueilla. Huipputason joukkueessa s1mple ei kuitenkaan ottelun jälkeen kokenut pelanneensa.

Striimaaja Lobanjicaan kanavalle tallentuneella videolla, korvinkuullen hermostunut s1mple haukkuu FPL-joukkueensa lyttyyn.

“P*ska joukkue… Lopettaisivat FPL:n ja vaihtaisivat Matchmakingiin… Miksi he eivät pelaa tosissaan?”, Natus Vincere – joukkueen tähti harmittelee.

Vilkaisemalla ottelun tilastoja, saadaan tarkempi kokonaiskuva siitä, miksi tähti menetti malttinsa.

Tilastojen näkökulmasta s1mplen harmitukselle saattoi olla aihetta. Vastustajien voittoon 16-8 päättyneessä ottelussa ukrainalainen oli joukkueensa ainoa, jonka tilastot näyttivät vihreää. Muunmuassa Ninjas in Pyjamasin entisenä pelaajana tunnetun William “draken” Sundinin k/r (vihollisen neutralisointeja per kierros) näytti hyvin pientä 0.38 lukua.

Keskustelusivusto Redditissä s1mplen reaktio herätti ajatuksia suuntaan ja toiseen.

“Huono päivä luulisin. Katsoin juuri, kun Elias “Jamppi” Olkkonen striimasi kaksi ottelua ja s1mple oli harmistunut molemmissa”, Reddit-keskustelija nimimerkillä “juppeli” kirjoittaa.

“Pelaa vain itsesi vuoksi ja älä suutu siitä, että muut eivät pelaa yhtä hyvin kuin sinä. Se mistä saat rahaa ei ole faceit vaan se, että keskityt joukkueeseesi Naviin”, sanoi Lobanjicaa keskustelussaan S1mplen kanssa ottelun jälkeen.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun nuori ukrainlaistähti menettää hermonsa. Viime vuonna Counter-Strike uutissivusto HLTV:n  maailman toiseksi parhaaksi pelaajaksi valitun s1mplen aiempia tunteilun hetkiä voit katsoa tästä.

Lue myös: tämä

Lähde: Reddit Kuva: FACEIT ja HLTV