SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Video: S1mple läikytti juomat näppäimistölleen tuulettaessaan BLAST-ottelussa Astralista vastaan
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Video: S1mple läikytti juomat näppäimistölleen tuulettaessaan BLAST-ottelussa Astralista vastaan

julkaistu: 08.02.2020 22:08

Tänä viikonloppuna Lontoossa pelataan BLAST Premier -turnaussarjan kevätvaiheen B-lohkon CS:GO-ottelut. Lohkossa pelaavat ComplexityAstralisNatus Vincere sekä Team Vitality, ja se on ollut yllätyksiä täynnä.

B-lohkon ehdoton ennakkosuosikki oli Astralis, mutta kaikkien yllätykseksi tanskalaisjätti kaatui jo perjantaina avausottelussaan Complexitylle kartoin 2-0. Complexityn toimitusjohtaja Jason Lake nähtiin yleisössä seuraamassa ja juhlimassa, kun tämän CS-joukkue dominoi maailman ykkösjoukkuetta.

Tänään lauantaina Astralis kohtasi toisessa ottelussaan jo pitkään kokoonpanomuutoksista ja pelivireongelmista kärsineen Natus Vinceren. Yllätykset jatkuivat jälleen, kun ensimmäisestä karttahäviöstään huolimatta Na’Vi kykeni voittamaan Astraliksen jännitystä tihkuvan kamppailun jälkeen lopulta karttaluvuin 2-1.

Viimeisenä pelatussa Inferno-kartassa Na’Vi oli häviöllä eräässä vaiheessa jo 7-13, mutta voitti viimeisestä kymmenestä kierroksesta yhdeksän. Joukkueen tähtipelaaja Oleksandr “s1mple” Kostyliev oli muiden joukkuetovereidensa tavoin äärimmäisen kovassa vireessä. Kostyliev juhli erästä awp-tuplatappoaan niin innostuneesti, että kaatoi vahingossa juomat näppäimistölleen.

Voit katsoa koko videon tilanteesta täältä.

Sunnuntaina ratkotaan, eteneekö Na’Vi vai Vitality Blastin B-lohkosta suoraan kevään finaalitapahtumaan Complexityn lisäksi. Toinen joukkue joutuu Astraliksen tavoin hakemaan vauhtia aiemmin pidettävästä showdown-karsintaturnauksesta.

Lähde: Liquipedia Kuva: BLASTPremier