SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Legendaarinen CS:GO-kartta teki paluun! – Vanha Cobblestone Pelaajatcom Liigaan
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Legendaarinen CS:GO-kartta teki paluun! – Vanha Cobblestone Pelaajatcom Liigaan

julkaistu: 21.09.2020 22:27

Monien suomalaisten CS:GO-pelaajien pyynnöstä legendaarinen Cobblestone-kartta on lisätty Pelaajatcom Liigan aktiiviseen karttavalikoimaan. Kartta on pelattavissa kummassakin FACEIT-liigan divisioonassa (1-5 & 6-10).

Kyseessä ei ole nykyinen, uusin Cobblestone-kartan versio. Sen sijaan liigaan lisätty Cobblestone-versio on se, joka nähtiin CS:GOssa viimeksi lokakuussa 2018. Tuolloin kartta muokattiin uuteen uskoon peliin ilmestyneen Halloween-päivityksen yhteydessä. Maaliskuussa 2019 kartta poistui kokonaan CS:GOn aktiivisesta kilpakarttavalikoimasta ja ei ole nykyään pelattavissa pelin kilpailullisella puolella.

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus palata ajassa taakse päin vanhan Cobblestonen pariin ja kilpailla samalla hienoista palkinnoista Suomen suurimmassa CS:GO-liigassa. Pelaajatcom Liigan pelit pyörivät 24/7, joten löydät aina itsellesi suomalaisia pelitovereita, joka kykenevät “buustamaan dropista”.

» Liity Pelaajatcom Liigaan

Tarkempia tietoja sekä ohjeet Pelaajatcom Liigaan liittymisestä löydät täältä.

Allaoleva video vuodelta 2018 sisältää pätkiä kyseisen Cobblestone-kartan kilpailullisista esports-peleistä (jos video ei näy, voit katsoa sen täältä):

Kuva: Valve

Tuoreimmat uutiset: