SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Kiinnostaako osuus 60 000 eurosta? – Rainmaker järjestää ainutlaatuisen CS:GO-turnauksen keväällä
  • Kaapo
    Martinmäki

Kiinnostaako osuus 60 000 eurosta? – Rainmaker järjestää ainutlaatuisen CS:GO-turnauksen keväällä

julkaistu: 06.02.2020 08:30

Suomalaisilla CS:GO-pelaajilla on tänä keväänä mahdollisuus päästä käsiksi isoihin rahoihin. Maaliskuussa käynnistyvässä kaikille avoimessa Rainmaker Open -turnauksessa on nimittäin jaossa yhteensä 60 000 euroa.

Turnaus järjestetään SJ Gamingin kehittämällä Rushmode alustalla, joka avataan helmikuun aikana. Rushmoden tavoitteena on yhdistää e-urheilun harrastajat, kilpailijat, joukkueet ja työpaikat. Tarkemmin Rushmodesta voit lukea aiemmasta uutisestamme.

Palkintoja jo alkusarjojen voittajille

Rainmaker Open turnauksessa on tilaa jopa 800:lle joukkueelle. Alkusarjan turnauksia on yhteensä 12 kappaletta, joista kaksi ensimmäistä turnausta pelataan 21.-22.3.2020. Alkusarjojen voittajajoukkueet palkitaan 1000 eurolla ja paikalla jatkosarjasta.

Jatkosarjassa mukaan liittyvät neljä kutsun saanutta ammattilaisjoukkuetta. Jatkosarjan ja semifinaalin voitosta on myös luvassa 1000 euron palkinto.

”Turnauksen tärkeimpinä tavoitteina on tarjota harrastajille mahdollisuus mitata taitojaan myös Suomen parhaimpia pelaajia vastaan”, SJ Gamingin toimitusjohtaja Jari Karlsson kertoo.

Koko turnaus huipentuu kesäkuussa pelattaviin neljän joukkueen live-finaaleihin. Turnauksen voittajajoukkue saa 22 000 euroa ja toiseksi sijoittunut joukkue 8000 euroa. Lisäksi kolmonen ja nelonen saavat 3000 euroa.

Rainmakerin markkinointi- ja myyntijohtaja Kim Lehtolan mukaan Rainmaker Openin palkintorahat jaetaan pelaajille viikon kuluessa siitä, kun voittajat ovat toimittaneet verokorttinsa Rainmakerille.

”Me haluamme hoitaa palkkiot sellaisella tavalla, joka on mahdollisimman järkevä pelaajien kannalta. Lähtökohtana on se, mikä tuntuisi hyvältä ja vastuulliselta, jos olisimme heidän asemassaan.”

Turnauksen jatkosarja ja ratkaisupelit näytetään Elisa Viihde Sportissa ja Elisa Viihteen Twitch-kanavalla. Turnaukseen voit ilmoittautua Rushmoden sivuilla.

Lähde: Rainmaker
Kuva: SJ Gaming