SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
SJ Gaming yhdistää pelaamisen ja työpaikat – Elias “Jamppi” Olkkonen mukana toteutuksessa
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

SJ Gaming yhdistää pelaamisen ja työpaikat – Elias “Jamppi” Olkkonen mukana toteutuksessa

julkaistu: 23.01.2020 08:30

Suomalainen e-urheiluorganisaatio SJ Gaming kehittää uutta digitaalista palvelua, joka yhdistää e-urheilun harrastajat, kilpailijat, joukkueet ja työpaikat. Helmikuussa avautuvalla Rushmode.gg -sivustolla järjestetään e-urheilun turnauksia, jaetaan valmennustietoa lajista ja tarjotaan mahdollisuus tavoitteellisen pelaamisen ja työn yhdistämiseen.

”E-urheilun amatöörien ja ammattilaisten koneen äärellä viettämät tuntimäärät nousevat hurjiin lukemiin. Rushmode -palvelu pyrkii vaikuttamaan myönteisesti e-urheilijoiden kokonaisvaltaiseen menestymiseen, terveyteen ja elämänlaatuun. Panostamme tasapainoon, liikunnallisuuteen ja hyvinvointiin”, SJ Gamingin toimitusjohtaja Jari Karlsson sanoo.

”Olemme huomanneet, että kestävä menestys edellyttää kokonaisvaltaista ja vastuullista valmennusfilosofiaa”, sanoo Karlsson.

 

Counter-Strike: Global Offensivessa on yli 300,000 rekisteröitynyttä pelaajaa Suomesta. Rushmoden tavoitteena on mahdollistaa pelaajille helpompi tapa joukkueiden muodostamiseen ja käynnissä oleviin turnauksiin osallistumiseen. Karlssonin mukaan tavoitteena on nousta Suomen suurimmaksi e-urheilupalveluksi.

”Laitamme kotipesän kuntoon ja lähdemme sen jälkeen tavoittelemaan kansainvälistä menestystä. Rushmode on tiettävästi maailman ensimmäinen digitaalinen peliareena, joka tarjoaa pelaajille myös työpaikkoja. Tavoitteena on yli 10 miljoonaa käyttäjää vuoteen 2024 mennessä.”

Elias “Jamppi” Olkkonen nähdään Rushmode.gg:n pelaajalähettiläänä

 

Asiantuntemusta Rushmoden toimintaan tuo yrityksen pelaajalähettiläänä toimiva CS-tähti Elias “Jamppi” Olkkonen. Rushmoden pääkumppanina toimiva Suomen johtava myynti- ja asiakaspalveluyritys Rainmaker kustantaa Jampin palkan ja kaikki Rushmoden työpaikat.

”Rushmode avaa oven työmarkkinoille jopa tuhansille suomalaisille nuorille lähivuosien aikana. Yhteistyössä SJ Gamingin kanssa voimme tarjota kunnianhimoisille pelaajille järjestelyä, jossa pelaamisen osuus on esimerkiksi 25 tuntia viikossa ja työn osuus 15 tuntia. Rushmode mahdollistaa puoliammattilaisuuden e-urheilijoille, ja me tavoitamme palvelun avulla tulevaisuuden työntekijät,” Yhtiön myynti- ja markkinointijohtaja Kim Lehtola sanoo.

Karlssonin mukaan SJ Gaming ottaa oppia muun mussa Formula 1:stä.

”Panostamme voimakkaasti niin fyysiseen kuin henkiseenkin jaksamiseen. Ei missään lajissa voi nousta maailmanmestariksi treenaamalla 12 tuntia päivässä. Muutakin tarvitaan, kuten liikuntaa ja lepoa. Myös työ tuo vastapainoa pelaamiselle ja auttaa elämänhallinnassa.”

Lähde & kuvat: SJ Gaming