SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
IS: Miikka “suNny” Kemppi varmisti kokoavansa uutta joukkuetta – ENCE ei vastannut odotuksia
  • Niko
    Nikkilä

IS: Miikka “suNny” Kemppi varmisti kokoavansa uutta joukkuetta – ENCE ei vastannut odotuksia

julkaistu: 12.01.2021 20:55

Uutisoimme viime viikolla huhuista, joiden mukaan ENCEn CS:GO-kokoonpanosta sivuun siirtynyt Miikka “suNny” Kemppi olisi rakentamassa kokonaan uutta rosteria  Timothy “autimatic” Tanin ja Robin “flusha” Rönnquistin  kanssa. Kemppi vahvisti tänään Ilta-Sanomien julkaisemassa uutisoinnissa, että huhut pitävät paikkansa.

Kemppi kertoi päätyneensä uuden joukkueen kokoamiseen, sillä ENCE “ei näyttänyt tai ollutkaan sitä, mitä hän oletti liittyessään siihen syksyllä 2019”. Hän kuitenkin välitti kiitoksensa joukkueelle, joten välit näyttävät kaikesta huolimatta pysyneen hyvinä.

Aiemmin Kempille tarjottiin mahdollisuutta siirtyä Jesse “zehN” Linjalan GODSENT-joukkueeseen, nykyisin FunPlus Phoenixiin. Pitkän pohdinnan jälkeen hän kuitenkin päätyi rakentamaan kokonaan uuden kokoonpanon, kun tilaisuus siihen tarjoutui. Kolmikko sopii Kempin mukaan hyvin yhteen, ja joukkueeseen halutaan vielä ei niin menestyneitä, “nälkäisiä” pelaajia kokonaisuutta täydentämään.

“Syy miksi valitsin tämän ”riskin” on se, että uusi alku on aina uusi alku. Flushan ja autimaticin kanssa juttelimme asiasta jo 2018/19 vaihteessa, mutta silloin se ei ollut mahdollista”, Kemppi kommentoi.

Voit lukea koko jutun ja Kempin muut kommentit täältä.

Lähde: Ilta-Sanomat Kuvalähde: ENCE