SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Rakentaako suNny uutta CS:GO-joukkuetta? – Huhuttu joukkuetoveri astui sivuun rosteristaan
  • Niko
    Nikkilä

Rakentaako suNny uutta CS:GO-joukkuetta? – Huhuttu joukkuetoveri astui sivuun rosteristaan

julkaistu: 08.01.2021 17:46

Suomen tunnetuin ja menestynein CS:GO-joukkue ENCE on käynyt viime aikoina lävitse suuria muutoksia. Useat sen pelaajista on joko myyty muille organisaatioille tai siirretty sivuun joukkueen aktiivikokoonpanosta. Yksi penkille siirtyneistä pelaajista on CS:GO-veteraani Miikka “suNny” Kemppi, jonka tulevaisuudensuunnitelmista on jo kuultu huhuja.

DBLTAB uutisoi eilen, että Kemppi on laittanut hynttyyt yhteen Timothy “autimatic” Tanin (Gen.G Esports) ja Robin “flusha” Rönnquistin (fnatic) kanssa. Kolmikko on lähestynyt useita eri organisaatioita uuden CS:GO-joukkueen perustamiseen liittyen. Keskustelujen tuloksista ei ole vielä tietoa.

Paljastus sai uutta tuulta alleen tänään, kun Rönnquist siirrettiin pois fnaticin aktiivikokoonpanosta. Siirron myötä kaikki kolme pelaajaa ovat hedelmällisessä asemassa uuteen joukkueeseen siirtymistä varten, kun ottaa huomioon, että Tanin Gen.G Esports on antanut pelaajillensa siunauksen tutkia uusia mahdollisuuksia.

ENCEn on raportoitu havittelevan Marco “Snappi” Pfeifferia ja Thomas “TMB” Bundsbækia osaksi kokoonpanoaan, joten on hyvin mahdollista, että Kempin suunnitelmissa on vaihtaa organisaatiota kokonaan. Tämän kerrotaan myös olleen keskusteluissa Jesse “zehN” Linjalan joukkueen GODSENTin, nykyään FunPlus Phoenixin, kanssa.

Lähdteet. DBLTAB, HLTV Kuvalähde: ENCE