SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huippujoukkue kiinnostunut Aleksi “Aleksib” Virolaisesta – Myös nuoren lupauksen liittyminen mahdollista
  • Onni
    Koponen

Huippujoukkue kiinnostunut Aleksi “Aleksib” Virolaisesta – Myös nuoren lupauksen liittyminen mahdollista

julkaistu: 30.11.2021 10:30

Ranskalainen 1pv.fr uutisoi eilen illalla G2:n olevan kiinnostunut Aleksi “Aleksib” Virolaisesta. Virolainen pelaa tällä hetkellä OG:ssa, eikä joukkue ole liiemmin nauttinut menestyksestä. Hyvät sijoitukset ovet jääneet vähiin, eikä joukkue ole päässyt missään vaiheessa viiden parhaan joukkoon.

Ranskalaissivuston mukaan OG:lla ei kuitenkaan ole suurta halua myydä kapteeniaan, ja Virolaisen ulososto tulisi G2:lle hintavaksi. G2 kuitenkin tunnetaan rikkaana organisaationa, joka ei kavahda suuria ulosostosummia. Suomalaispelaajan sopimus OG:n kanssa päättyy vasta ensi vuoden lopussa.

Myös NAVI:n 16-vuotiaasta sensaatiosta Ilya “m0NESY” Osipovista saatiin lisätietoja. Venäläisorganisaatio ilmoitti reilu viikko sitten ottavansa hänestä tarjouksia vastaan, ja G2 ilmaisi heti kiinnostuksensa nuoreen tähtipelaajaan.

G2 ja NAVI ovat keskustelleet Osipovin siirtymisestä joukkueeseen monta päivää, mutta mikään ei ole vielä lukkoon lyötyä. Huhujen mukaan Osipovin siirtohinta voisi olla jopa 600 000 euroa.

Lähde:  1pv.fr

Kuvalähde: OG

Tuoreimmat uutiset: