SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Na’Vin CSGO-joukkue ottaa tarjouksia vastaan seuraavasta “s1mplestä”
  • Juuso
    Syngelmä

Na’Vin CSGO-joukkue ottaa tarjouksia vastaan seuraavasta “s1mplestä”

julkaistu: 19.11.2021 15:20

Na’Vin akateemiajoukkueessa (NAVI Junior) pelaava 16-vuotias Ilya “m0NESY” Osipov on Na’Vin mukaan myynnissä. Vuonna 2021 nuorukaisen rating on ollut huima, peräti 1.36 ja hänen impact-rating (vaikutusarvo otteluissa) on 1.42. NAVI Junior ja m0NESY sijoittuivat toiseksi WePlay Academy Finals -turnauksessa. LAN-turnauksessa finaalissa paremmaksi osoittautui Mousesportsin akateemiajoukkue, MOUZ NXT.

NAVI Junior WePlay Academyn finaaleissa. Kuvassa vasemmalta oikealle: flamie, m0NESY, fear, Aunkere ja headtr1ck. (Kuva: WePlay)

 

NAVin edustusjoukkueen tähtipelaaja, Aleksandr “s1mple” Kostyliev, sanoi HLTV Confirmed -podcastissa, että m0NESYn tulisi päästä esimerkiksi vuodeksi muualle pelaamaan, jotta tämä voisi kehittyä entisestään pelaajana ja parantaa englannin kielen taitojaan.

M0NESY liittyi NAVIn akateemiajoukkueeseen tammikuussa 2020 vasta 14-vuotiaana. Vain kaksi kuukautta myöhemmin hänet kutsuttiin ammattilaisten FACEIT-liigaan, FPL:ään.

Huhut ja spekulaatiot m0NESYn ympärillä käyvät kiivaina. Eniten häntä on huhuttu G2 Esportsin uudeksi AWP-pelaajaksi. AWP-pelaajan tonttia joukkueessa pelaa tällä hetkellä François “AmaNEk” Delaunay. G2 on ilmoittanut tekevänsä muutoksia kokoonpanoonsa vuodelle 2022.

Lue lisää: Majorfinalistijoukkueen päävalmentaja sivuun kolmen vuoden jälkeen

“Olen valmis huipulle.”

M0NESY kävi HLTV:n haastattelussa tämän viikon torstaina, jossa häneltä kysyttiin hänen elämästään ja urastaan. Haastattelussa hän kertoi mielestään olevansa valmis huipulle.

“Olen laittanut paljon aikaa itseni kehittämiseen viimeisen kahden kuukauden aikana. Näiden lanien (WePlay Academy Finals) jälkeen, olen luultavasti valmis huipulle. Enkä edes luultavasti, vaan varmasti.”

M0NESY kommentoi ystävänsä ja entisen joukkuetoverinsa, Valeriy “B1T” Vakhovskiyn upeasta debyyttivuodesta huipulla. B1T on voittanut tänä vuonna DreamHackit, BLASTit, IEM Kölnin, Grand Slamin ja majorit.

“Mahdollisuudet sille, että joku tekee saman seuraavan viiden vuoden aikana ovat pienet. Hän on menestynyt valtavan hyvin. Olen tiettyyn pisteeseen asti jopa hieman kateellinen.”

Samalla hän kuitenkin uskoo omiin mahdollisuuksiinsa.

“Pystynkö minä samaan? En tiedä, aika näyttää. Ehkä minä olen vielä onnekkaampi kuin B1T.”

Lähteet: Dexerto, HLTV, NAVI Junior

Kuva: WePlay

Kansikuva: NAVI

Tuoreimmat uutiset: