SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
StarLadderin RMR-ilmoitus 2021
  • Juuso
    Syngelmä

Huijaamisesta epäilty CS:GO-joukkue Akuma jäi CIS RMR-turnauksen jumboksi

julkaistu: 05.07.2021 17:00

4. heinäkuuta päätökseen saatu StarLadder CIS RMR 2021 -turnaus päätyi Na’Vin juhliin. Edellisen CIS RMR -turnauksen myötä pelaajien ja yhteisön huijausepäilyihin jäänyt Akuma sen sijaan ei suoriutunut tällä kertaa yhtä vahvasti. Alkuperäisistä huijausepäilyistä voit lukea tästä.

Aiemmassa CIS RMR -turnauksessa sensaatiomaisesti Na’Vin voittanut Akuma joutui huijausepäilyjen kohteeksi. Joukkueen pelaajia epäiltiin esimerkiksi radar-koodin käyttämisestä. Turnauksen järjestänyt EPIC League sai paljon kritiikkiä turnauksen jälkeen. Otteluista ei esimerkiksi nauhoitettu demoja eikä servereillä ollut käytössä Valven huijauksenestoa.

StarLadder piti huolen, että seuraavassa CIS RMR -turnauksessa kaikki ottelut nauhoitetaan pelaajien TeamSpeak-keskustelujen lisäksi. Myös huijauksenesto laitettiin niin sanotusti takaisin päälle.

StarLadder-turnaukseen osallistuneet joukkueet jaettiin kahteen lohkoon. Akuma pelasi A-lohkossa yhdessä Gambitin, Na’Vin, forZen ja Nemigan kanssa. Neljässä “paras kolmesta” -periaatteella pelatussa ottelussa Akuma voitti vain yhden kartan Nemigaa vastaan. Akuma jäi StarLadder-turnauksessa ilman RMR-pisteitä ja on tällä hetkellä karsiutumassa Tukholman major-turnauksesta. Turnausvoiton myötä Na’Vi siirtyi CIS-alueen RMR-taulukon kärkeen. Kaksi muuta majoriin menevää joukkuetta CIS-alueelta ovat tällä hetkellä Spirit ja Gambit.

RMR (regional major ranking) on turnaus, jossa joukkueet keräävät pisteitä karsiutuakseen marraskuun major-turnaukseen. Turnaus pelataan Ruotsin Tukholmassa ja turnauspottina on peräti $2 000 000.

Lähde: HLTV

Kuva: StarLadder

Tuoreimmat uutiset: