SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huhu: Ikoninen CS:GO-nelikko tekee paluun
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

Huhu: Ikoninen CS:GO-nelikko tekee paluun

julkaistu: 01.12.2019 15:00

Huhujen mukaan ESL One: Cologne 2014 -major turnauksen voittaneen Ninjas in Pyjamasin CS-kokoonpano olisi tekemässä yhteenpaluun. Tämän myötä ilmaan on noussut kysymys: Entä fanien rakastama Christopher “GeT_RiGhT” Alesund?

Dignitas tunnetaan organisaationa, joka niitti mainetta tanskalaiskokoonpanoillaan, mutta pelin korkeimmalla tasolla organisaatiota ei olla hetkeen nähty. Dignitasin naisten CS:GO-joukkue puolestaan on pelannut yhdessä jo pitkään.

Tuoreiden huhujen mukaan Dignitas olisi palaamassa miesten CS:GOn pariin pelin alkuaikoina dominoineilla pelaajilla: Adam “friberg” Fribergilla, Richard “Xizt” Landströmillä sekä Patrik “f0rest” Lindbergilla. Joukkueen neljäs huhuttu pelaaja olisi norjalaista Nordavindia edustava nuori AWP-pelaaja Håkon “hallzerk” Fjærli.

CS:GOta pidempään seuranneille faneille Dignitas on tuttu nimi, mutta naisten turnausten ulkopuolella ei organisaatiota olla nähty yli vuoteen.

 

GeT_RiGhT on ollut sivussa pelikentiltä jo reilut kaksi kuukautta. Pelaaja edusti NiPiä vuosina 2012-2019 ja tätä odotetaan nyt tulevan Dignitasinin CS:GO-joukkueen viidenneksi ja viimeiseksi palaseksi. Myös Fnaticia edustava ruotsalaispelaaja Jesper “JW” Wecksell kiusoitteli kyseistä siirtoa HLTV Confirmed -podcastin tuoreimmassa jaksossa.

On siis hyvin mahdollista että tuttu NiP-nelikko nähdään vielä pelaavan yhdessä. Tutun NiP-paidan sijaan pelaajat pukisivatkin Dignitasin keltaiset ylleen.

Lähde: DBLTAP
Kuvalähteet: StarLadder, ESL