SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aikakauden loppu – GeT_RiGhT poistuu NiP:n CS:GO-kokoonpanosta
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

Aikakauden loppu – GeT_RiGhT poistuu NiP:n CS:GO-kokoonpanosta

julkaistu: 26.09.2019 19:56

Christopher “GeT_RiGhT” Alesund on päättänyt jättäytyä legendaarisen Ninjas in Pyjamasin  CS:GO-joukkueen aktiivisesta kokoonpanosta.


Legendan alku

GeT_RiGhT on pelannut  huipputasolla viimeisten 10 vuoden ajan. Hän aloitti pelin ensimmäisessä versiossa esikuvansa, Emil “HeatoN” Christensenin jalanjälkiä seuraten. Jo Counter-Strike 1.6:ssa Christopher taisteli tiensä huippujoukkueisiin kuten SK Gaming ja Fnatic.

Kun CS 1.6:n kilpailulliset turnaukset alkoivat hiipumaan vuonna 2012, lyöttäytyi GeT_RiGhT yhteen Patrik “f0rest” Lindbergin, Richard “Xizt” Landströmin, Adam “friberg” Fribergin, sekä Robin “Fifflaren” Johanssonin kanssa.

Christopher “GeT_RiGhT” Alesundin uran suurin saavutus on ESL One Cologne 2014 -major turnauksen voitto

 

GeT_RiGhTin perintö

Edellä mainittu kokoonpano tunnetaan yhtenä CS-historian parhaimmista joukkueista. Kun vanha NiP tuodaan esille, nousee historiallinen 87-0 voittoputki monien huulille. Tuona ajanjaksona ruotsalaisjoukke ei hävinnyt yhtäkään ottelua LAN-turnauksissa.

GeT_RiGhT on kiistatta yksi Counter-Strike-historian arvostetuimmista pelaajista ja kuuluu eliittijoukkoon, jossa yksittäistä pelaajaa on pidetty maailman parhaimpana pelaajana useammassa kuin yhdessä pelin versiossa.

Ruotsalaislegendan päätöksen myötä Ninjas in Pyjamas on tarjonnut työpaikkaa organisaatiossa, mutta Christopher ei ole lupautunut mihinkään. Hänen uskotaan edelleen haluavan kilpailla huipputasolla CS:GOssa.

Lähteet: Ninjas in Pyjamas, HLTV
Kuvalähteet: ESL, HLTV

Luetuimmat nyt