SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Toni toNppa Luhtapuro hREDS
  • Kaapo
    Martinmäki

HREDS yllätti – Punaisten CSGO-joukkue julkaistaan pian

julkaistu: 18.02.2019 18:12

Helsinki REDS ilmoitti tänään laajentavansa toimintaansa CS:GOhon. Samalla hREDS kertoi tehneensä sopimuksen valmentaja Toni “toNppa” Luhtapuron kanssa. Tämä on melkoinen käänne, sillä vielä elokuussa 2018 organisaatiolla ei ollut kiinnostusta laajentaa CS:GOhon.

“CS:GO-joukkueen rakentamisessa päätimme laittaa ensin perustukset kuntoon ja siksi Luhtapuron saaminen meille töihin on merkittävä asia. Hänen johdollaan kokoamme joukkueen, jolla lähdemme haastamaan maan kärkeä CS:GO-liigassa.” kommentoi hREDSin manageri Christer Kasurinen maanantaina julkaistussa tiedotteessa. HREDSiltä löytyy jo ennestään Dota 2 -joukkue, sekä Fortnite, Hearthstone ja Tekken 7 -pelaajia.

HREDSin CS:GO -joukkue tullaan näkemään huhtikuussa alkavassa Telia Esports Seriesissä. Helsinkiläisten lisäksi sarjassa pelaavat Suomen CSn ykkösnimet ENCE, HAVU ja SuperJymy. Lopullinen hREDSin CS:GO -joukkueen kokoonpano julkaistaan lähiaikoina.

Joukkueen kasaamisesta on vastuussa juuri sopimuksen allekirjoittanut valmentaja Toni “toNppa” Luhtapuro. Luhtapuro on toiminut CSn parissa jo pitkään. Hän on muun muassa entinen CS 1.6 -ammattilaispelaaja. Viimeksi Luhtapuro on valmentanut HAVUn CS:GO -joukkuetta toukokuusta 2017 marraskuuhun 2018.

Luhtapuro kommentoi julkistusta Pelaajat.comille:
“Lähdemme rakentamaan projektia maltilla ja uskon, että oikeanlaisella työllä pystymme haastamaan suomen kärkijoukkueet. Palapeliä rakennetaan kovaa tahtia, mutta tällä hetkellä emme lähde ostamaan pelaajia muista organisaatioista. Kun teemme asiat oikein myös pelaajien suhteen, niin uskon että saamme pelaajat myös pysymään riveissämme. Joukkueesta en voi vielä kommentoida mitään, koska rakennusvaihe on vasta menossa. Projekti alkaa nyt ja päättymispäivämäärää ei ole.”

Kuva: hREDS