SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Hometta ja muurahaisia – CS-tähti S1mple valitti huoneestaan, hotelli latasi täyslaidallisen takaisin
  • Aleksi
    Majander

Hometta ja muurahaisia – CS-tähti S1mple valitti huoneestaan, hotelli latasi täyslaidallisen takaisin

julkaistu: 30.09.2022 14:14

Tällä viikolla huipentuva ESL:n Pro Liigan 16 kausi on noussut pelien lisäksi otsikoihin myös kulissien takana tapahtuneista selkkauksista. Aiemmin uutisoitiin mahdollisesta nyrkkitappelusta jossa osallisena oli Astraliksen k0nfig. Tämän lisäksi viikolla on saatu seurata NaVin supertähti Aleksandr ”S1mple” Kostylievin ja maltalaisen hotellin nokittelua

Lue lisää: Väite: k0nfigille kenkää Astraliksesta nyrkkitappelun vuoksi

Tilanne alkoi lauantaina kun S1mple syytti ESL:ää heikosta kommunikaatiosta liittyen majoitukseen maltalaisessa hotellissa. “En haluaisi valittaa, mutta neljän tähden hotellissa ei saisi olla muurahaisia sängyllä ja hometta seinillä” kuvailee hän tilannetta yhdessä Twiitissä. Näiden ongelmien lisäksi hän kuulemma on joutunut vaihtamaan huoneita useasti.

Harvinaislaatuisesti hotelli päätti vastata valituksiin julkisesti. Heidän mukaansa S1mple ei ollut päästänyt siivoajia huoneeseen koko kolmen viikon aikana. Hänellä oli jatkuvasti “älä häiritse” ilmoitus ovessa, eikä hän sallinut kenenkään tulla huoneeseen pyynnöistä huolimatta.

Huonerumban takana oli hotellin mukaan S1mplen alkuperäinen varaus, jossa hän oli varannut itselleen yhden huoneen elämiseen ja yhden huoneen harjoitteluun. Kun pelaajia alkoi saapua enemmän, hotellista loppuivat huoneet ja S1mpleä pyydettiin luopumaan pelihuoneesta, minkä jälkeen tämä aloitti valittamisen Twitterissä.

Sanasota jatkui aina tiistaihin asti kunnes Alexander Inglot ilmoitti, että hotellin henkilökunta ja S1mple olivat istuneet kasvotusten keskustelemaan asiasta. Keskustelun myötä molemmat osapuolet ilmeisesti olivat tyytyväisiä lopputulokseen.

Kuva: Helena Kristiansson/ESL Gaming via ESPAT
Lähde: AFKGaming