SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Väite: k0nfigille kenkää Astraliksesta nyrkkitappelun vuoksi
  • Aleksi
    Majander

Väite: k0nfigille kenkää Astraliksesta nyrkkitappelun vuoksi

julkaistu: 27.09.2022 14:01

Pelaamiseen keskittyvän uutissivusto Jaxonin mukaan Astralis aikoo erottaa Kristian “k0nfig” Wienecken ESL:ssä tapahtuneen tappeluvälikohtauksen myötä. Wienecke mukaan huhut ovat pääosin valheellisia.

Uutissivusto Jaxon.gg julkaisi aamulla jutun, jossa heidän lähteittensä mukaan Astraliksessa pelaava k0nfig olisi joutunut nyrkkitappeluun Maltalla ESL:n lohkovaiheessa ja olisi sen myötä saamassa potkut organisaatiosta.

Astralis joutui lähtemään Maltalta häntä koipien välissä kun se ei onnistunut pääsemään jatkoon viikko sitten pelatusta lohkostaan. Pian lohkon jälkeen organisaatio myös ilmoitti, että k0nfig ei voisi osallistua tuleviin Major-karsintoihin murrettuaan nilkkansa tapahtuman aikana. Karsinnoissa hänet korvaa 18-vuotias Mikkel “MistR” Thomsen Astraliksen akatemiajoukkueesta.

k0nfig vastasi huhuihin myöhemmin Twitterissä, jossa hän kertoi Jaxonin toimittajan lähestyneen häntä, mutta koska kyseessä oli yksityisasia hän oli kieltäytynyt kommenteista. Toimittaja oli hänen mukaansa kuitenkin julkaissut jutun ja lisännyt siihen vielä enemmän asioita ja koko juttu oli hänen mukaansa “enimmäkseen hevonpaskaa”.

Viestistä voidaan päätellä, että Maltalla lohkovaiheen aikana on tapahtunut ainakin jotakin, mutta todelliset tapahtumat tuskin selviävät ellei esimerkiksi Astralis anna virallista tiedotetta. k0nfig kuitenkin sanoo itse odottavansa malttamattomana takaisin pelikentille pääsyä, mikä osaltaan vie huhulta pohjaa.

Kuva: Astralis
Lähde: Jaxon