SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU taistelee Pinnacle Cupin välieräpaikasta lauantaina – Näet ottelun Pelaajatcomin kanavalta
  • Kaapo
    Martinmäki

HAVU taistelee Pinnacle Cupin välieräpaikasta lauantaina – Näet ottelun Pelaajatcomin kanavalta

julkaistu: 26.03.2021 16:30

Suomalaisorganisaatio HAVUn CS:GO-joukkue kohtaa ruotsalaisvastustaja Ninjas in Pyjamasin Pinnacle Cupin puolivälieräottelussa lauantaina kello 21:00.

Pinnacle Cupissa on jäljellä vielä kahdeksan joukkuetta taistelemassa 80 000 dollarin ykköspalkinnosta. HAVUn ja NiPin lisäksi mukana ovat vielä saksalainen BIG, eurooppalainen Endpoint, venäläiset Spirit ja Gambit, valkovenäläinen Nemiga, sekä puolalainen Wisla Krakow.

HAVU on ollut viimeaikoina erinomaisessa iskussa. Joukkue oli hiljattain 16 ottelun voittoputkessa. Putki katkesi lopulta kaksi viikkoa sitten, kun ENCE kaatoi HAVUn huikean jännitysnäytelmän jälkeen. Suomalaisjoukkue palasi takaisin voittojen tielle viime viikonloppuna voitettuaan Pelaajatcom Series Spring Finals -turnauksen.

Ninjas in Pyjamas on myös esittänyt hyviä otteita viime aikoina. Ruotsalaisjoukkue selvitti tiensä huipputurnaus ESL Pro Leaguen jatkopeleihin voitettuaan lohkonsa.

Näet ottelun Pelaajatcomin Twitch-kanavalta suomeksi selostettuna. Lähetys alkaa 21:00, ottelun selostavat Eetu “wAlyyy” Lahtinen ja Erno “Balzu” Sjöblom .

Kuva: HAVU

Tuoreimmat uutiset: