SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU mukana Home Sweet Homen 6. viikolla – Avausottelu huomenna kello 12
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

HAVU mukana Home Sweet Homen 6. viikolla – Avausottelu huomenna kello 12

julkaistu: 25.05.2020 16:00

Home Sweet Home on GRID Esportsin järjestämä korona-ajan viikottainen CS:GO-turnaus. Myös KOVA on kyseisessä turnauksessa pelannut viikolla 4, mutta tuloksena oli kaksi tappiota, Endpointille sekä SMASHille.

Vaikka HAVU onkin tuloksellisesti pärjännyt myös Flashpointin jälkeen, on peli ollut ajoittain ailahtelevaa. Nyt tuore BLAST Risingmestari kuitenkin viimein nähdään Home Sweet Homessa. $40,000:n palkintopotista taistelee 16 eurooppalaisjoukkuetta, jotka on jaettu neljään lohkoon.

HAVUn lohkosta löytyvät Ambush Esports, Gambit Youngsters, sekä Heroic. Avausottelussaan suomalaisjoukkue kohtaa Gambitin huomenna kello 12. Turnauksen avauskierroksen ottelut pelataan paras yhdestä -formaatilla lopputurnauksen edetessä paras kolmesta -otteluina.

Home Sweet Home 6. viikon lohkot:

A-lohko:
HAVU
Heroic
Ambush
Gambit Youngsters

B-lohko:

forZe
SKADE
APEKS
Complexity

C-lohko:
sAw
Endpoint
HONORIS
Salamander

D-lohko:
Syman
Nordavind
Team Secret
Hard Legion

26.-31. toukokuuta pelattavan turnauksen palkintopotti menee täysin turnauksessa pisimmälle päässeille joukkueille. Voittajalle on luvassa $30,000, toiselle sijalle päätyneen kuitatessa loput $10,000. Turnaus on seurattavissa GRID Esportsin virallisella Twitch-kanavalla.

Lähde: Liquipedia
Artikkelikuva: Flashpoint