×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
GODSENT kaatui revanssiottelussaan Mousesportsia vastaan – Mousesports jatkaa Dreamhack finaaliin 2-1 voiton myötä
  • Joni
    Ojala

julkaistu: 05.12.2020 17:18

Aiemmin tällä viikolla Dreamhack Masters Winter 2020: Europeturnauksen lohkopeleissä kohdanneet Mousesports ja Jesse “zehN” Linjalan tähdittämä GODSENT kohtasivat uudelleen turnauksen semifinaalissa.

Ensimmäisenä karttana pelattiin Godsentin valitsema Nuke. Mousesports aloitti ottelun voittamalla pistoolikierroksen CT:n puolella. Ensimmäinen puolisko oli joukkueiden välillä todella tasainen. Mousesports onnistui voittamaan ensimmäisen puoliskon juuri ja juuri 8-7 tuloksella. Puolien vaihduttua Godsent onnistui voittamaan pistoolikierroksen. Tätä seurasi todella vahva puolisko Godsentilta. Mousesports näytti hetkittäin onnistuvan tasoittamaan, muttei pystynyt siihen lopulta. Godsent voitti ensimmäisen kartan luvuin 16-13.

Toisena karttana nähtiin Mousesportsin valitsema Mirage. Godsent aloitti toisen kartan voittamalla pistoolikierroksen CT:n puolella. Alku oli Godsentille todella lupaava. Mousesports onnistui kuitenkin kääntämään pelin ympäri 7 kierroksen voittoputkella. Mousesports voitti jälleen ensimmäisen puoliskon tiukasti luvuin 8-7. Puolien vaihduttua Mousesports voitti pistoolikierroksen. Kartta jatkui tasaisena toisellakin puoliskolla. Loppua kohti Mousesports onnistui kuitenkin jättämään Godsentin taakseen. Mousesports voitti toisen kartan luvuin 16-13.

Kolmas kartta oli Inferno. Godsent aloitti viimeisen kartan voittamalla pistoolikierroksen terroristien puolelta. Tätä seurasi vahva seitsemän kartan voittoputki. Kahdeksannella kierroksella peli kääntyi kuitenkin kokonaan ympäri. Mousesports voitti kahdeksan kierrosta putkeen, päättäen kartan taas kerran luvuin 8-7. Puolien vaihduttua Godsent onnistui voittamaan pistoolikierroksen Jesse “zehN” Linjalan purkaessa pommin mousesportsin huomaamatta. Puolustus ei kuitenkaan sujunut Godsentilta yhtä vahvasti, kuin odotettiin. Mousesports voitti kolmannen kartan 16-10.

Ottelun voittanut Mousesports jatkaa huomenna kello 17.00 pelattavaan finaaliotteluun. Heitä vastaan asettuu myöhemmin tänään pelattavan Astraliksen ja FURIA Esportsin välisen ottelun voittaja. GODSENT sijoittui turnauksessa jaetulle 3. sijalle, voittaen 12 000 dollaria.

Kuvalähde: Dreamhack