Jesse Linjalan GODSENT jatkaa DreamHackin semifinaaliin – Peittosi maailmanlistan kakkosjoukkueen
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 04.12.2020 17:39

150 000 dollarin palkintopotilla varustettu CS:GO-turnaus DreamHack Masters Winter: Europe aloitti tänään pudotuspelitaistonsa. Mukana finaalipaikkaa tavoittelemassa on yhteensä kahdeksan joukkuetta, puolet turnauksen aloittaneesta 16 joukkueesta. Suomea pudotuspeleissä edustaa Jesse “ZehN” Linjalan joukkue GODSENT. Turnaukseen ottivat osaa myös Otto “OttoNd” Linjalan joukkue c0ntact Gaming ja supisuomalainen ENCE, mutta nämä karsiutuivat pois jo runkosarjan aikana.

GODSENT kohtasi tämänpäiväisessä neljännesfinaaliottelussaan tanskalaisen Heroicin, joka on HLTV:n mukaan listattu maailman toiseksi parhaaksi joukkueeksi. Ottelun ensimmäinen erä (Inferno) pelattiin kuitenkin pitkälti GODSENTin tahdissa: joukkue piti hallussaan selvää kärkeä koko erän ajan ja päätti sen tulokseen 16-10.

Toisessa erässä (Vertigo) Heroicin onnistui kuitenkin saada rivinsä järjestykseen. Se suorastaan dominoi erän ensimmäistä puoliskoa pistein 10-5, ja vaikka GODSENTin onnistuikin kaventaa tilannetta loppuerän aikana, päättyi se silti Heroicin voittoon tuloksella 16-14.

Kolmannessa ja ratkaisevassa erässä (Train) Heroicin aiempi puhti kuitenkin hiipui. GODSENTin onnistui hankkia taas itselleen etumatka, jota ei vaan saatu kurottua kiinni. Pienestä loppukiristä huolimatta ottelu päättyi GODSENTin voittoon pistein 16-10, ja koko ottelu näiden voittoon tuloksella 2-1.

GODSENT pelaa semifinaaliottelunsa huomenna 5.12. klo 14:00, jolloin se kohtaa eurooppalaisen mousesportsin. Ottelua voi katsoa suorana DreamHackin Twitch-kanavalta.

Lähde: HLTV Kuvalähde: DreamHack