SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Nexa
  • Perttu
    Leinonen

G2:lta välitöntä reagointia CS-joukkueen tuloksiin – Nexa penkille

julkaistu: 17.06.2024 19:30

Counter-Strikessa neljäntenä HLTV:n ranking-listalla majaileva G2 tiedotti tänään penkittäneensä Nemanja “nexa” Isakovicin. G2 reagoi välittömästi kesätauon kärkeen, kun viimeisetkin pelaajat pääsivät eilen ansaitulle lomalle pitkän kauden päätteeksi.

G2:n ratkaisu siirtää 27-vuotias serbialaispelaaja penkin puolelle oli varsin odotettu, sillä G2:n kerrotaan huhujen mukaan olevan viimeistelemässä sopimusta Mario “malbsMd” Samayoan kanssa.

Lue lisää:  Huhu: G2 iskenyt silmänsä taitavaan väliamerikkalaiseen CS-pelaajaan

M80:n riveissä pelannut 21-vuotias guatemalalaispelaaja on lyönyt itsensä todenteolla läpi CS:n huipulle tänä vuonna.

Näin ollen olikin odotettavissa, että G2 tekee tilaa kokoonpanoonsa.

Nexa tuli osaksi G2:n joukkuetta viime vuoden marraskuussa siirryttyään G2:een OG:sta. Tämä oli toinen kerta, kun serbialainen edusti G2:sta, sillä hän pelasi G2:ssa myös ennen siirtymistään OG:n riveihin vuosina 2019-2022.

IGL-pelaajana tunnetun Nexan siirtymistä G2:n joukkueeseen ihmeteltiin viime vuonna laajasti, sillä hänet hankittiin rifle-pelaajan rooliin. G2:lla oli entuudestaan jo IGL:nä pelaava Rasmus “HooXi” Nielsen joukkueessa.

Nexan kulunut kausi G2:ssa ei sujunutkaan henkilökohtaisella tasolla kovinkaan kummoisesti. Hän oli silti mukana voittamassa joukkueen ainoata mestaruutta, kun G2:n valloitti IEM Dallasin turnauksen kesäkuun alussa.

Nexan penkittäminen ei välttämättä jää G2:n ainoaksi peliliikkeeksi alkaneen kesätauon aikana. Huhujen mukaan myös tanskalainen HooXi saattaisi olla liipaisimella.

Kuva: Joao Ferreira PGL Lähde: HLTV