SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
malbsmd
  • Perttu
    Leinonen

Huhu: G2 iskenyt silmänsä taitavaan väliamerikkalaiseen cs-pelaajaan

julkaistu: 13.06.2024 19:18

Vuosi 2024 lähestyy kovaa vauhtia puoliväliään. Counter-Strikessa tämä tarkoittaa sitä, että kauden ensimmäinen puolisko on kohta taputeltu ja joukkueet sekä pelaajat siirtyvät kesätauolle.

Tauolle siirryttäessä monet joukkueet pohtivat mennyttä kautta ja tarkastelevat mahdollisuuksia kokoonpanomuutoksiin tarpeen vaatiessa. HLTV:n ja Dust2:n lähteiden mukaan yksi muutoksia virittelevä joukkue olisi G2, joka on iskenyt silmänsä M80:ssa pelaavaan Mario “malbsMd” Samayoaan.

21-vuotias guatemalalaispelaaja on ollut M80:n paras pelaaja menneellä kaudella. Lähteiden mukaan G2:n ja Samayoan väliset neuvottelut olisivat jo suhteellisen pitkällä, mikä tarkoittaa sitä, että amerikkalaisorganisaatio saattaa hyvinkin menettää kultakimpaleensa.

MalbsMd on pelannut vuoden 2024 alkupuoliskon häikäisevällä 1.32 ratingilla, joten ei ole varsinaisesti yllätys, että nuorukainen herättää kiinnostusta pelin jättiläisissä.

Se kenen paikan pelaavasta kokoonpanosta guatemalalainen ottaisi onkin kimurantimpi kysymys.

Vaihtoehtoja lienee kaksi. Rasmus “HooXi” Nielsen ja Nemanja “nexa” Isakovic.

Tanskalainen IGL-pelaaja HooXi on taktinen nero, mutta 29-vuotiaan pelimiehen henkilökohtainen taitotaso ei tahdo millään riittää huipputasolle. HooXi onkin usein taakka joukkueelleen huolimatta siitä, että hän on todistanut olevansa erinomainen pelinsisäinenjohtaja.

Mikäli MalbsMd korvaisi HooXin tarkoittaisi se todennäköisesti sitä, että Nikola “NiKo” Kovac ottaisi IGL:n tehtävät harteilleen. Bosnialainen toimi joukkueensa IGL:nä IEM Dallasin turnauksessa HooXin ollessa sivussa.

Turnaus päättyi G2:n mestaruuteen.

HooXin kanssa herkimmin liipaisemalla on Nexa, jonka henkilökohtaiset otteet vuoden 2024 aikana ovat myös jättäneet toivomisen varaa.

Kolmas optio on, että HooXi ja Nexa korvataan molemmat. Tällöin G2:n laskisi todennäköisesti verkot vesille uuden IGL:n etsintään, ellei ole sitä jo tehnyt.

Kuva: PGL Lähde: HLTV