SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
G2 otti tärkeän voiton tanskalaisista – DreamHack Masters pelit jatkuvat huomenna
  • PJ

G2 otti tärkeän voiton tanskalaisista – DreamHack Masters pelit jatkuvat huomenna

julkaistu: 20.05.2020 21:16

Paraikaa käynnissä on maailman kirkkaimpien CS:GO-kärkinimien tähdittämä DreamHack Masters Spring, jota pelataan ympäri maailmaa sen eri alueturnauksissa. Euroopan turnauksessa taso on kovin ja sen A-lohko lähenee loppuaan.

Tämän päivän A-lohkon ensimmäisessä ottelussa kohtasivat ranskalainen G2 ja tanskalainen Heroic. Eilen Heroicin onnistui lähes yllättää maailman ykkönen Astralis, joka pelasi ottelussa ensimmäistä kertaa uudella kokoonpanollaan. Myös tänään Heroic haastoi ranskalaisjoukkuetta hyvin, mutta se ei riittänyt.

Vaikka G2 hävisikin eilen turnauksen avausottelunsa Northille, oli se tänään valppaana liikenteessä ja päihitti Heroicin tiukan viimeisen kartan jälkeen 2-1 (Vertigo 10-16, Inferno 16-8, Dust2 16-14).

Päivän toisessa ottelussa Astralis osoitti dominanssinsa Northille. Ottelu oli ohi nopeasti, kun Astralis voitti Northin 2-0 (Vertigo 16-4, Inferno 16-8).

Euroopan DreamHack-turnauksen A-lohkon viimeiset ottelut pelataan huomenna. Näet ottelut suomeksi selostettuna YLEn Twitch-kanavalta.

Voit seurata DreamHack Masters Spring -turnauksen etenemistä kätevästi turnausportaalistamme.

Kuva: G2 Esports