SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCEn voittomahdollisuudet lipsuivat sormien välistä CS:GO Asia Championshipissa – mousesports itsevarmasti voittoon
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 24.11.2019 17:55

Tämänvuotinen CS:GO Asia Championships -turnaus päättyi juuri Kiinan Shanghaissa. Illan finaaliottelussa nähtiin myös suomalainen ENCE, joka taisteli mestaruudesta eurooppalaista mousesportsia vastaan. Pelissä oli paitsi turnauksen voitto, myös 250 000 dollarin pääpalkinto.

ENCE oli peitonnut mousesportsin jo turnauksen lohkovaiheessa luvuin 2-1, joten finaalin alkaessa suomalaisia voitiin pitää ottelun ennakkosuosikkina. mousesports oli kuitenkin ottanut aiemmasta tappiostaan opiksi, ja taisteli heti ensimmäisen erän (Train) voittoon kylmin 16-10 pistein.

mousesportsin tavoin myös ENCE osasi mukauttaa peliään ja toinen erä (Inferno) pelattiinkin huomattavasti tiukemmissa merkeissä. Erä alkoi ENCEn viiden pisteen kärjellä, jonka jälkeen mousesports alkoikin kuroa väliä kiinni. Jahka ottelu oli edennyt 11-8 tilanteeseen ENCEn hyväksi, mousesports laittoi tallan pohjaan ja kaahasi piste pisteeltä finaalin voittoon, päättäen sen lukuihin 16-11 ja koko ottelun 2-0 tulokseen.

mousesports palkittiin voitostaan 250 000 dollarilla, kun taas ENCE sai hopeasijastaan 100 000 dollaria. Turnauksen jaetulle 3.-4. sijalle ylsivät TYLOO ja MIBR, jotka molemmat palkittiin 50 000 dollarilla.

Lähde: PGL Kuvalähde: CS:GO PerfectWorld