SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCEn uusi kokoonpano debytoi viikonloppuna Moskovassa – Pelaajatcom lähettää Blast Pro -ottelut suomeksi
  • PJ

ENCEn uusi kokoonpano debytoi viikonloppuna Moskovassa – Pelaajatcom lähettää Blast Pro -ottelut suomeksi

julkaistu: 07.09.2019 19:45

Blast Pro -turnaussarja saa jatkoa, kun ensi viikonloppuna kuusi CS:GO-joukkuetta osallistuu tämän vuoden viidenteen Blast Pro -turnaukseen Moskovassa.

Poikkeava turnausformaatti saa jatkoa

Blast Pro Moskova -turnaus pelataan 13.-14. syyskuuta välisenä aikana ja tarjolla on 250 000$ palkintopotti, josta voittajajoukkue kuittaa itselleen puolet. Turnaukseen osallistuvat seuraavat joukkueet (suluissa organisaation kotimaa):

ENCE (Suomi)
Natus Vincere (Ukraina)
Ninjas in Pyjamas (Ruotsi)
Team Vitality (Ranska)
MIBR (Brasilia)

Venäläinen forZe sekä kazakstanilainen AVANGAR pelaavat CIS-alueen karsintaottelun, jonka voittaja osallistuu myös turnaukseen.

Turnaus alkaa sen lohkovaiheella, jossa jokainen joukkue kohtaa toisensa kertaalleen bo1-ottelussa. Lohkovaiheen kaksi parasta joukkuetta etenevät bo3-finaaliin ja kolmanneksi sijoittunut saa valita itselleen haastajajoukkueen Standoff-kilpailuun.

Standoff-kilpailussa joukkueet kisaavat toisiaan vastaan show-ottelussa.  Yksi pelaaja kerrallaan kummastakin joukkueesta kohtaa toisensa 1v1-taistossa. Show-ottelun voittajajoukkue voittaa ylimääräiset 20 000$.

ENCEllä näytön paikka

Suomalaiselle ENCElle turnaus on ensimmäinen laatuaan uuden kokoonpanon myötä. Joukkueen ex-kapteeni Aleksi “Aleksib” Virolainen penkitettiin Berliinin Major -turnauksen jälkeen ja hänen paikkansa joukkueesta otti Miikka “suNny” Kemppi. Joukkueen uudeksi kapteeniksi nimettiin joukkueen awp-pelaaja, Aleksi “allu” Jalli

25-vuotias Miikka on yksi ENCEn alkuperäisen kokoonpanon jäsenistä vuodelta 2013, mutta hän on pelannut sittemmin myös muissa kokoonpanoissa. Parhaiten Miikka muistetaan Mousesportsin entry-fraggerina, jota tämä edusti vuosina 2017-19.

Miikka “suNny” Kemppi palaa ENCEn riveihin Moskovassa.

 

ENCEn uusi kokoonpano on seuraavanlainen:
Aleksi “allu” Jalli
Jere “sergej” Salo
Jani “Aerial” Jussila
Sami “xseven” Laasanen
Miikka “suNny” Kemppi

ENCEllä on vain vajaa viikko aikaa harjoitella uuden kokoonpanonsa kanssa ennen kuin lähtö Moskovaan on edessä. Nähtäväksi jää, millaiseen vireeseen joukkue onnistuu itsensä kirimään. Ensimmäisessä ottelussa suomalaiset saavat vastaansa heti maailman toiseksi parhaan joukkueen, Vitalityn.

Näin seuraat Blast Pro:ta suomeksi

Pelaajatcom tulee lähettämään kaikki Blast Pro Moskova -turnauksen ottelut suomeksi omalla Twitch-kanavallaan.

Ensimmäisenä turnauspäivänä perjantaina 13. syyskuuta pelataan kaksi ottelukierrosta, josta ensimmäinen alkaa noin 20:45 ja toinen 22:15 Suomen aikaa. Julkaisemme turnauksen koko aikataulun myöhemmin.

Lähde: Liquipedia Kuva: HLTV