SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCEn Joonas “doto” Forss mukaan ESL:n uuteen pelaajaneuvostoon
  • Niko
    Nikkilä

ENCEn Joonas “doto” Forss mukaan ESL:n uuteen pelaajaneuvostoon

julkaistu: 20.03.2021 10:00

Maailman suurin e-urheilualan turnausjärjestäjä ESL julkisti tällä viikolla ESL Pro -liigansa pelaajaneuvoston. Neuvostoon kuuluu liigan 12 CS:GO-kumppanijoukkuetta, joista jokaista edustaa yksi pelaaja.

Suomalaisesta ENCEstä neuvoston jäseneksi valittiin Joonas “doto” Forss. Pelaajien tehtävänä on mm. äänestää liigaa koskevista asioista, edistää liigan kehittymistä, luoda standardit pelaajien kilpailu- ja työolosuhteille sekä tarjota neuvostolle ideoita, palautetta ja kritiikkiä. Samalla pelaajilla on myös mahdollisuus oppia liigan operointi- ja talouspuolesta.

Pelaajat toimivat neuvostossa kahden vuoden ajan, pelaajavaihdot huomioon ottaen, ja neuvosto kokoontuu neljästi vuodessa.

Forss itse ilmaisi innostuksensa neuvoston luomisen ja sen toiminnan johdosta:

“Kaikki ei varmastikaan ole täydellistä, ja asiat tulevat kehittymään ensimmäisen parin vuoden aikana, mutta ainakin me [pelaajat] tulemme olemaan keskustelun ytimessä, ohjaamassa kehitystä. Tämä on kokonaan uusi foorumi, jossa jokaisella joukkueella on tuoli ja ääni, jossa voimme tuoda ideamme ja huolemme hallinnon ja johdon kuuluviin, jossa on jo valmiit käytännöt jäsenäänestyksiä varten. Se on todella rohkaisevaa minulle.”

Neuvoston todellinen vaikutusvalta tullaan näkemään vasta tulevaisuudessa, jahka asiat ovat ehtineet kehittyä. Pro Leaguen komissaari Alex Inglot on kuitenkin jo sanonut haluavansa pitää pelaajat liigan keskiössä, verraten heitä “sijoittajiin”.

Lähde: ESL Kuvalähde: ENCE

Luetuimmat nyt