SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE päihitti kevyesti Vitalityn – Etenee Pro Leaguen pudotuspeleihin
  • Sauli
    Rautiainen

ENCE päihitti kevyesti Vitalityn – Etenee Pro Leaguen pudotuspeleihin

julkaistu: 18.03.2021 09:00

Suomalainen CS:GO-organisaatio ENCE on jatkanut vahvoja otteitaan ESL Pro Leaguessa. Toissapäivänä uunituore joukkue kaatoi maailman ranking 11. sijalla majailevan G2:n ja tänään kaatui ranking 6. Vitality.

Paras kolmesta -sarjan aloitti ENCEn karttavalinta Nuke. Vitality oli vielä puoliajalla niukasti johdossa 8-7, mutta toisella puoliajalla ranskalaiset tippuivat ENCEn kyydistä, joka viimeisteli kartan hyväkseen 16-10. Kapteeni Marco “Snappi” Pfeiffer laatoitti joukkueensa tien voittoon 1.29 ratingilla.

Toinen kartta Dust 2 oli puolestaan Aleksi “allu” Jallin maaperää. Suomalaisveteraani oli 1.73 ratingilla Vitalityn painajainen, kun ENCE liisi 16-9 karttavoittoon, vieden koko sarjan 2-0.

ENCE on nyt varmistanut pudotuspelipaikkansa ESL Pro Leaguessa. Huomenna joukkue kohtaa vielä lohkokierroksen viimeisessä ottelussa  Faze Clanin. Voiton myötä ENCE ylittäisi ennakko-odotukset ollessaan B-lohkon ykkönen.

“On helpotus varmistaa pudotuspelipaikka jo tässä vaiheessa. Huomenna pelaamme ymmärtääkseni ensimmäisestä sijasta, ja tilanteemme on hyvä ennen viimeistä ottelua: voimme pelata ikään kuin ilman paineita”, Snappi kertoi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Kuva: ENCE