SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE päihitti Astraliksen CS:GO-huippuliigassa – Puolalaiskaksikko liekeissä
  • Onni
    Koponen

ENCE päihitti Astraliksen CS:GO-huippuliigassa – Puolalaiskaksikko liekeissä

julkaistu: 17.08.2021 20:30

ENCE jatkoi tänään EPL Season 14 -turnausta eilisen tappion jälkeen. Vastaan asettui yksi maailman parhaista joukkueista ikinä, Astralis. Tanskalaisjoukkueella on ollut pieniä vastoinkäymisiä lähiaikoina, ja eilinen taistelu Spiritiä vastaan vaikutti yllättävän vaikealta.

Karttavalinnat olivat peruskauraa, ENCE valitsi kartakseen Ancientin ja Astralis Nuken. Tasoittajaksi jäi Dust 2.

Astralis jäi heti alussa jyrän alle, ENCEn aloittaessa Ancientin todella vahvasti. Tilanne oli eurooppalaiskokoonpanolle jo 10-3, mutta tanskalaiset saivat vaivoin kaksi viimeistä kierrosta nimiinsä. Toisella puoliskolla Astralis pääsi jo hiukan peliin mukaan voittamalla kolme ensimmäistä kierrosta, joka ei kuitenkaan riittänyt ENCEn viedessä kartan luvuin 16-9.

Ensimmäisessä kartassa loisti eritoten ENCEn uusin hankinta, puolalainen tarkkuuskivääripelaaja Olek “hades” Miskiewicz. Hän keräsi upeat tilastot, 29 tappoa ja 14 kuolemaa.

Seuraavana vuorossa oli Nuke. Tämän piti olla Astraliksen ns. “safe pick”, jonka he voittavat varmasti. Varsinkin ct-puolella Astralis on yksi maailman parhaimpia joukkueita. Tanskalaiset aloittivat terroristipuolella, ja he olivat nopeasti 0-5 häviöllä, sillä ENCE jatkoi hurjaa peliään. Astralis sai tasoitettua, ja toiselle puoliskolle mentiin ENCEn 8-7 johtoasemassa, jonka piti olla Astralikselle hyvä tulos.

Tänään Astralikselta nähtiin kuitenkin aivan jotain muuta kuin maailmanluokan ct-puolta, sillä ENCE vei itsensä nopeaan 13-7 johtoon. Astralis yritti rimpuilla tasoihin, mutta mikään ei riittänyt, ja ENCE vei kartan luvuin 16-11.

Tällä kertaa kartan paras pelaaja ei ollut hades, mutta puolalainen kylläkin. Paweł “dycha” Dycha iski taululle luvut 24-20, 1.46 ratingilla varustettuna. hades oli kuitenkin koko ottelun paras pelaaja.

ENCEn osalta turnaus jatkuu huomenna venäläistä Team Spiritiä vastaan kello 17:45. Astralis taasen kohtaa Bad News Bearsin huomenna kello 14:30.

Kuvalähde: ENCE

Tuoreimmat uutiset: