SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCEn matka EPL:ssä alkoi tappiolla ranskalaisjoukkueelle
  • Onni
    K

ENCEn matka EPL:ssä alkoi tappiolla ranskalaisjoukkueelle

julkaistu: 17.08.2021 13:20

ENCE kohtasi ESL Pro League Season 14 -turnauksen avausottelussaan ranskalaisen Vitalityn. Vitality oli ottelun selkeä ennakkosuosikki, ja syystä. Ranskalaiset ovat maailman listan kymmenen parhaan joukossa, ja ENCEllä on ollut viimeaikoina vaikeuksia.

Ottelun kartoiksi valikoituvat Mirage (ENCE), Overpass (Vitality) ja Vertigo.

Miragen alku oli yllättävän tasainen, mutta pian Vitality karkasi johtoon.

Toiselle puolikkaalle mentiin ranskalaisten 10-5 johdossa, ja varsinkin maailman parhaaksi pelaajaksi kaksi kertaa valittu Mathieu “ZywOo” Herbaut loisti, vaikkakin hänellä on ollut suuria vaikeuksia viimeisimmissä turnauksissa.

Vitality voitti toisen puoliskon pistoolikierroksen, mutta ENCE voitti seuraavat viisi kierrosta ja kavensi tilanteen jo 10-11. Seuraavaksi oli kuitenkin Vitalityn vuoro karata 15-10 ottelupalloon. ENCE kiri jälleen kiinni ja tilanne oli jo 15-14, mutta viimeinen kierros oli ENCEn kannalta katastrofi, ja näin ollen Vitality vei kartan luvuin 16-14.

Overpass oli ENCEltä aivan erilainen esitys. Ensimmäisen puoliskon jälkeen, Vitalityn johtaessa 9-6, jotain toivoa oli vielä jäljellä. ENCE sai kuitenkin vaivoin raavittua vain kaksi terroristipuolen kierrosta, näin ollen Vitality voitti ottelun 16-8.

Ottelun korkeimman ratingin saavutti jo aiemmin mainittu taituri Mathieu “ZywOo” Herbaut, joka iski taululle luvun 1.38.

ENCEn matka EPL:ssä jatkuu jo tänään kello 17:45, kun he ottavat yhteen tanskalaisen Astraliksen kanssa.

Kuvalähde: ENCE

Tuoreimmat uutiset: