SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
ENCE kohtaa maanantaina brasilialaisjoukkueen – ESL Pro League käynnistyy
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

ENCE kohtaa maanantaina brasilialaisjoukkueen – ESL Pro League käynnistyy

julkaistu: 11.03.2020 18:34

Ensi viikon maanantaina käynnistyy maailman kovimman CS:GO-liigan yhdestoista kausi. ESL Pro Leaguessa tullaan näkemään 24 joukkuetta, joista 13 toimivat liigan pysyvinä kumppanijoukkueina. Muiden suurien CS-nimien kuten Astralis ja Team Liquid tapaan myös suomalainen ENCE kuuluu liigan kumppanijoukkueisiin.

Kumppaneiden lisäksi liigaan on löytänyt tiensä 11 muuta joukkuetta ESL-sijoitusten sekä erinäisten karsintojen kautta. Tähän joukkoon kuuluvat myös Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama OG sekä näiltä hiljattain Minor-paikan ryöstäneen Jesse “zehN” Linjalan GODSENT.

750 000$ liiga kestä ensi viikon maanantaista aina 12. huhtikuuta asti. Joukkueet on jaettu neljään eri lohkoon, joista A- ja B-lohkot aloittavat liigaottelunsa ensimmäisenä. Sekä ENCE, että GODSENT kuuluvat liigan A-lohkoon. Voit katsoa tarkemmat tiedot lohkojaoista aiemmasta uutisestamme.

ENCE saa kunnian pelata liigan ensimmäisessä ottelussa, kun se kohtaa maanantaina klo 15:25 alkaen brasilalaisen Sharksin. Sharks oli hyvässä vireessä vielä viime vuoden loppupuolella, mutta on sittemmin käynyt läpi kokoonpanomuutoksia ja tippunut TOP40-joukosta aina tämän hetkiselle sijalle #127. ENCE lähtee siis otteluun sen ehdottomana ennakkosuosikkina (maailman ranking #21).

Linjalan edustama GODSENT aloittaa liigataipaleensa myös maanantaina klo 19:20, kun se kohtaa ranskalaisen Team Vitalityn (maailman ranking #10). Maailman parhaalla CS:GO-pelaajalla Mathieu “ZywOo” Herbautilla varustettu ranskalaisviisikko tulee olemaan kova pala kaadettavaksi. GODSENTin (maailman ranking  #17) pelaaminen on näyttänyt kuitenkin viime aikoina äärimmäisen lupaavalta, joten ottelusta voidaan povata tiukkaa kamppailua.

Voit seurata ESL Pro Leaguen otteluita englanniksi järjestäjien omalta Twitch-kanavalta.

Lähde: HLTV Kuva: ENCE TV