SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jesse “zehN” Linjalan GODSENT selvitti tiensä Minor-turnaukseen!  – Aleksib:n Major-taival ohi
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

Jesse “zehN” Linjalan GODSENT selvitti tiensä Minor-turnaukseen! – Aleksib:n Major-taival ohi

julkaistu: 09.03.2020 11:07

Aleksi “Aleksib” Virolaisen OG:n ja Jesse “zehN” Linjalan GODSENTin kokemat tappiot Hereticsille ja Complexitylle loivat suomalaisittain varsin ikävät asetelmat ESL One: Rio Minor -karsinnoissa viime viikonloppuna. Vain yksi suomalaisedusteinen joukkue pystyisi nimittäin karsiutumaan Minor-turnaukseen.

Suomalaisväritteiset ottelut alkoivat eilen kello 16, kun Virolaisen OG sai vastaansa KOVAn. Ottelusarja alkoi todella rumasti suomalaisjoukkueen kannalta, OG nimittäin runnoi KOVAn 16-4 lukemin. Tästä huolimatta KOVAn onnistui taistella toisessa kartassa, Infernossa aina viime hetkille asti. OG kuitenkin voitti ottelusarjan 2-0 (16-4, 16-14 lukemin).

Seuraavaksi vuorossa oli Aleksib:n ja zehNin välinen kamppailu, kun OG kohtasi GODSENTin. Valitut kartat eivät tulleet varmasti yllätyksenä kenellekään: Train, Dust2, sekä Nuke.

OG:n karttavalinta Train oli jopa hieman kyseenalainen GODSENTin näytettyä vakuuttavia otteita kartassa jopa silloin, kun on hävinnyt sen. Tämä näkyi myös tuloksessa. GODSENT murskasi Virolaisen joukkueen Trainissa 16-3 lukemin.

Seuraavaksi vuorossa oli GODSENTin valitsema Dust2, jonka OG lopulta voitti kahden jatkoajan jälkeen 22-20 lukemin. Viimeistä Brasiliaan matkustavaa joukkuetta ja Minor-turnauksen ainutta suomalaisedusteista joukkuetta päästiin siis jännittämään aina kolmanteen karttaan asti.

Ja tiukka vääntö oli mitä myös Nukessa nähtiin. Kumpikin joukkue jatkoi “trendiä”, jota Nukessa on ammattilaistasolla viime aikoina nähty. Historiallisesti CT-painotteisena tunnetussa kartassa saatavien T-kierrosten määrä on nimittäin noussut rutkasti. Kahden vahvan T-puoliskon lopulta Linjalan joukkue voitti kartan 16-14 lukemin ja selvitti tiensä Brasilian Minor-turnaukseen.

“Linjalan joukkue” onkin osuva ilmaus ottelulle. ZehN oli ottelun kirkkain tähti 1.31:n ratingilla ja “avaintappoja” ja peliliikkeitä nähtiin suomalaispelaajalta kierros kierroksen perään. Rio de Janeirossa järjestettävä Minor-turnaus käynnistyy 26. huhtikuuta.

Artikkelikuva: DreamHack