SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
device: “NIP ei maksanut minulle mitään koko vuonna”
  • Onni
    Koponen

device: “NIP ei maksanut minulle mitään koko vuonna”

julkaistu: 16.11.2022 13:53

CS:GO-sivusto Pley.gg julkaisi eilen haastattelun Tanskan tunnetuimpiin pelaajiin kuuluvan Nicolai “device” Reedtzin kanssa. Reedtz oli epäaktiivisena ruotsalaisjoukkue NIP:n penkillä melkein vuoden, mutta palasi takaisin entiseen joukkueeseensa Astralikseen lokakuun lopulla.

Reedtzin jäädessä sairaslomalle mielenterveysongelmien takia viime vuoden lopussa hän sai yhteisöltä tukea, mutta myös paljon kritiikkiä. Yleisimmin häntä syytettiin palkkavarkaaksi sekä huijariksi.

“Käytän harvoin sosiaalista mediaa, mutta se [kritiikki] ei oikeastaan yllätä minua. Negatiivisuus on osa peliä, ja teet valinnan syötätkö sitä, vai etkö vain lue juttuja, se on itse asiassa melko helposti vältettävissä,” Reedtz kertoi Pley.gg:lle.

Device vastasi myös kritiikkiin siitä, että hän olisi “varastanut” NIP:ltä palkkaa.

“Haluan vain todeta, että koko vuoden 2022 aikana NIP ei ole maksanut minulle palkkaa. Tästä huolimatta minusta tuntuu, että ihmisiä ei pitäisi arvostella siitä, että he saavat sairauspäivärahaa, jos he voivat huonosti”.

Vaikkakin Reedtz palasi Astralikseen, hän tekee paluunsa kilpaturnauksiin vasta seuraavana vuonna. Joukkueen akatemiapelaaja Kristoffer “Kristou” Aamand ottaa hänen paikkansa kokoonpanossa ainakin tänään alkaneen Elisa Masters Espoo 2022:n ajaksi.

“Minusta on järkevää, että sairausloman jälkeen on vaihe, jossa helpottaa asioita, ja se oli suunnitelmissa koko ajan”, device kertoi päätöksestä jättää Elisa Masters väliin.

Lähde: Pley.gg

Kuva: Astralis