SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-tähti virkkoo: Kuinka kehittyä pelaajana?
  • Sauli
    Rautiainen

CS:GO-tähti virkkoo: Kuinka kehittyä pelaajana?

julkaistu: 01.08.2020 12:51

CS:GO-tähti Oleksandr “s1mple” Kostyliev jakoi västikää oman mielipiteensä siitä, miksi uskoo useiden ammattilaispelaajien kehityksen pysähtyvän huolimatta suurista harjoitusmääristä.

Kuten suurimmalla osalla muistakin ammattilaispelaajista, s1mplen ylivoimaisesti aikaavievin ja yleisin tapa kehittyä on pelata tunti tunnin perään Counter-Strikeä. Kuitenkin, kaikki eivät ole päässet samalla tasolle kuin hän. Miksi?

14. kesäkuuta isännöimässään striimissä S1mple vastasi katsojien esittämiin kysymyksiin. Voit katsoa klipin tästä (video ei toimi tällä hetkellä, sillä s1mple on saanut jälleen Twitchiltä porttikiellon, jonka syytä ei ole toistaiseks ilmoitettu):

Yksi katsojakysymyksistä koski S1mplen päätöstä olla ottamatta nousevaa lahjakkuutta “D0cC”:ia Faceit-joukkueeseensa [Faceit on ammattilaispelaajien yleisin alusta pelata kilpailullista pelimuotoa]. S1mple selitti, ettei halua pelaajia joukkueeseen, jotka eivät pelaa “oikein” ja toimivat typerästi paineen alla:

“Jos aiot pelata näillä kierroksilla typerästi, mitä sitten? Miksi edes pelaat FPL:ää, miksi pelaat CS:ää? Silloinkin, kun FPL, Matchmaking ja Faceit tai mikä tahansa on sinulle hauskaa, niin se ei ole syy olla pelaamatta täysiä”, S1mple julistaa.

“Kuinka pelata tasaisesti virallisissa peleissä, jos et osaa tai jaksa pelata täysillä muissa peleissä? En ymmärrä kysymystä ‘kuinka olla tasainen?’. Pelaa vain aina täysiä”, Natus Vinceren tähti jatkaa.

S1mpleä on pidetty jo usea vuosi yhtenä CS:GO:n parhaimpana pelaajana

Ottaen huomioon että S1mple on uskomattoman lahjakas ja yksi parhaimmista CS:GO:n pelaajista, on hänen kovin helppoa sanoa, että “pelaa vain täysiä”. Tästä huolimatta hän pelaa kuten opettaa ja todella ottaa ottelut myös ei-ammattilaisten ystäviensä kanssa yhtä vakavasti kuin olisi suuren turnauksen finaalissa.

Se jää nähtäväksi ottavatko muut ammattilaiset, etenkin ne jotka epätasaisuudesta kärsivät, tästä koppia. Loppujen lopuksi, parempi kilpailu synnyttää parempia tuloksia ja s1mple saattaa hyvin nostaa tasoansa vielä korkeammalle tavoitellessaan syksyllä jälleen ensimmäistä major-turnausvoittoaan.

Lähde: Dexerto Kuva: Natus Vincere