SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-pelaaja myi 20 000 dollarin skinin pilkkahintaan, koska oli kännissä
  • Saara
    R

CS:GO-pelaaja myi 20 000 dollarin skinin pilkkahintaan, koska oli kännissä

julkaistu: 15.06.2023 18:06

CS:GO:n skinikaupasta on vuosien mittaan kasvanut jättibisnes, ja hinnat ovat karanneet käsittämättömiksi. Jos vuosia sitten kalleimmat skinit maksoivat parituhatta dollaria, nyt niistä saa pulittaa 150 tonnia ja enemmänkin.

Satojentuhansien edullisten skinien joukossa kaupitellaan luksusta, joilla kaupustelijat ansaitsevat mukavasti lisätuloja elleivät niillä tyystin leipäänsä tienaa.

Muutama päivä sitten muuan skinikauppaa harrastava CS:GO-pelaaja myi noin 20 000 dollarin arvoisen skinin varsin alhaisella hinnalla, koska sattui olemaan humalassa. Ilmeisesti kyseessä oli StatTrak™ AK-47  -rynnäkkökiväärin Vulcan-skini tehdaskuntoisella pinnalla, jossa oli neljä holotarraa IEM Katowice 2014 -tapahtumasta. Arvo olisi ollut noin 20 000 dollaria, mutta tämä veijari unohti luvusta yhden nollan nautittuaan väkijuomia. Hän tuli siis myyneeksi virtuaalisen arvoesineen 2000 dollarilla.

Skenessä tunnetun skinikauppiaan Drepzin mukaan vastaavan setin hinta ei markkinoiden vaihdellessakaan laske alle 15-17 tonnin, joten ostaja teki kerta kaikkiaan melkoiset kaupat.

Drepz vahvisti, että myyjä todella oli tehnyt mokan juovuksissa. Periaatteessa hän olisi nimittäin voinut myös ihan vain erehtyä, sillä kyseisestä skinistä ilman tarroja saatetaan pyytää juurikin pari tonnia. StatTrak-teknologia ja suorastaan antiikkiset Katowice-tarrat nostivat arvon pilviin.

Lähde: Fragster Kansikuva: Valve / upklyak Freepik