SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Myyty! Arvaatko paljonko ostaja maksoi blue gem Ak-47 ja karambit -CS:GO-skineistä?
  • Toimitus

Myyty! Arvaatko paljonko ostaja maksoi blue gem Ak-47 ja karambit -CS:GO-skineistä?

julkaistu: 17.04.2023 17:20

CS:GO vetelee viimeisiään ennen kuin suosikkipeli vaihtuu uuteen Counter-Strike 2 -peliin, joka ilmestyy kesällä. Tämä ei ole hidastanut kuitenkaan pelin skinikauppaa lainkaan, vaan päinvastoin kiihdyttänyt sitä.

Viime aikoina ollaankin kuultu valtavan omaisuuden arvoisista skinikaupoista markkinoilla. Skinit ovat aseisiin tai hahmoihin liitettäviä rahanarvoisia kosmeettisia parannuksia. Halvimmat skinit ovat muutaman sentin arvoisia, kalleimmista maksetaan satoja tuhansia dollareita.

Mittakaavan hahmottamiseksi CS-pelaaja ja striimaaja Owen “smooya” Butterfield julkaisi vastikää twiitin Steam-inventaarionsa arvosta. “80 tuhatta dollaria pikseleinä”, britti naureskelee.

Uutissivusto Win.gg kirjotti eilen, että uusi valtava skinikauppa on tehty. Blue gem merkkiset Ak-47 ja karambit-puukko myytiin 500 000 dollarin hintaan. Blue gem on tyylinä monen pelaajan ja keräilijän mieleen, etenkin kun niitä yhdistää keskenään.

Myyjä oli treidaaja Oliver “zipeL” Behrensdorff, joka ilmoitti kaupasta Twitter-tilillään. Uusi omistaja ei ole tiedossa.

Ak-47-skinin suuri hinta selittyy blue gem -tyylin lisäksi aseessa olevista superarvokkaista Titan holo -tarroista, joiden arvo yksinään on kymmeniä tuhansia dollareita. Karambit-puukko on itsessään todella hintava ilman tarrojakin.

Kuva: zipel