SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-legenda polkee jälleen! PashaBiceps aikoo pyöräillä Majoreille
  • Saara
    R

CS-legenda polkee jälleen! PashaBiceps aikoo pyöräillä Majoreille

julkaistu: 25.02.2024 20:00

Toukokuussa 2023 kilpapeliyhteisö seurasi kiinnostuneena, kuinka Counter-Strike-legenda pashaBiceps pyöräili Varsovasta Pariisiin katsomaan viimeisiä CS:GO Majoreita. Tempaus ei jäänyt kertaluontoiseksi.

Ensi kuussa koittavat Counter-Strike 2:n ensimmäiset Major-kisat. PGL isännöi turnausta Kööpenhaminassa. Tapahtuman lähestyessä fanit ovat spekuloineet, mahtaako pashaBiceps nousta jälleen pyörän satulaan, semminkin kun tämä julkaisi tammikuussa muistelokuvan viime keväältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Jaroslaw Jarzabkowski (@pashabiceps) jakama julkaisu

 

Viime viikolla pashaBiceps lopulta vahvisti, että aikoo paitsi pyöräillä Tanskaan kannustamaan maanmiehiään, myös luoda matkoistaan jonkin sortin perinteen, jossa e-urheilufanit voisivat olla vahvasti mukana.

Pashan kotikonnuilta Kööpenhaminaan on matkaa lähes tuhat kilometriä. Se tarkoittaa arviolta 47 tuntia jalat visusti polkimilla.

Vuoden 2024 toiset Majorit pelataan Shanghaissa, joka onkin sitten asia erikseen.

– Sellaiseen seikkailuun pitäisi uhrata varmaan pari kolme kuukautta. Kivaahan se olisi, mutta perheellisenä ei oikein voi vain kadota kahdeksi kuukaudeksi, 35-vuotias puolalainen toteaa.

Perheelleen omistautuneena pashaBiceps kyllä tunnetaankin – lähtihän hän viime vuonna Pariisistakin ennen finaalipeliä ehtiäkseen järjestämään vaimonsa synttärijuhlat. Hän on kertonut, että suurin syy olla tarttumatta tarjouksiin valmentajan hommista on runsaan matkustamisen ohella perheen yhteinen aika.

– En voi ostaa takaisin aikaa, jonka jo olen menettänyt.

CS2 Major Copenhagen alkaa 17. maaliskuuta, ja alueelliset karsinnat ovat alkaneet. PashaBiceps ilmoitellee sosiaalissa mediassa, kuinka matkasuunnitelma edistyy.

Lähde: Dot Esports Kansikuva: SkinsMonkey / X