SEURAA MEITÄ:
×

BLAST.tv Paris Major 2023

ETUSIVU / BLAST.tv Paris Major 2023
Ja matka jatkuu takaiskusta huolimatta – pashaBiceps polkee Pariisiin
  • Juuso
    Syngelmä

Ja matka jatkuu takaiskusta huolimatta – pashaBiceps polkee Pariisiin

julkaistu: 15.05.2023 17:18

 

CS:GO-historian toiset majorit Puolan Katowicessa kotiyleisön edessä voittanut Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowski on yksi suosituimpia CS:GO-striimaajia ja rakastetuimpia persoonia alalla.

Jo peliuransa aikana intohimoisena painonnostajana ja liikunnanharrastajana tunnettu pasha päätti pyöräillä kotimaastaan Puolasta Pariisiin katsomaan CS:GO-historian viimeisiä majoreita.

Pasha on jakanut Twitterissä kuvia matkaltaan.

Suurin syy lähteä Pariisiin oli puolalaisjoukkue 9INE:n eteneminen 16:n parhaan joukkoon. Turnaus päättyi kuitenkin puolalaisjoukkueen osalta pettymykseen, kun kokoonpano ei voittanut ainuttakaan ottelua Legends Stagella.

Lisää puolalaispelaajia putosi maanantaina jatkosta, kun Ninjas in Pyjamas pudotti ENCE:n ja Paweł “dycha” Dychan jatkosta.

Lue lisää: Aleksib yhden voiton päässä major-pudotuspeleistä – ENCElle karmea pettymys ja turnaus ohitse

Turnauksessa on mukana vielä kolme puolalaista, jokainen eri joukkueesta. Into the Breachin Karol “rallen” Rodowicz, GamerLegionin Kamil “siuhy” Szkaradek ja Monten Szymon “kRaSnaL” Mrozek. Jokainen kolmesta pelaaja on yhden voiton päässä pudotuspelipaikasta.

Pasha ilmoitti 9INE:n putoamisen jälkeen, ettei hän voi enää kääntyä takaisin. Varsovasta Pariisiin on Google Maps -karttapalvelun mukaan pyörällä matkaa peräti 1 654 kilometriä. Googlen mukaan matkaan menisi miltei 90 tuntia.

Lähde ja kuva: pashaBiceps