SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Counter-Strike-legenda löytyi Shampoo-pullon kyljestä – Katso huvittava mainosvideo
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Counter-Strike-legenda löytyi Shampoo-pullon kyljestä – Katso huvittava mainosvideo

julkaistu: 08.02.2020 17:00

Huippu-urheilijat toimivat usein kasvona erilaisten tuotteiden mainonnassa ja kampanjoinnissa. Viime aikoina myös e-urheilijat ovat ottaneet jalansijaa kyseisellä alueella ja yhä useammin tutuksi käyneiden urheilijoiden, kuten jalkapalloilijoiden, tilalla nähdäänkin kilpapelaajia.

Uutisoimme lokakuussa puolalaisen CS-legenda Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowskin esiintymisestä puolalaisessa Old Spice -mainoksessa. Nyt puolestaan brasilialainen CS-pelaaja Gabriel “FalleN” Toledo on ilmestynyt Clear-shampoopullojen kylkeen.

28-vuotias Toledo on yksi aikamme menestyneimmistä ja tunnetuimmista Counter-Strike-pelaajista koko maailmassa. Pelaaja tunnetaan humoristisesta luonteestaan, mikä näkyy myös Clearin viime vuonna julkaisemalla mainosvideolla, jossa Toledo nähdään sen keulakuvana.

Toledoa aikaisemmin Clear-shampoon keulakuvana oli toiminut portugalialainen jalkapallolegenda Cristiano Ronaldo. Kyseessä ei ole siis pienten saappaiden täyttäminen kokeneelle Counter-Strike-tähdelle.

Awp-roolia pelaava Toledo johtaa tällä hetkellä brasilialaisen MIBR-organisaation CS:GO-joukkuetta. Joukkue pelaa seuraavan kerran 21.-23. helmikuuta käytävässä DreamHack Open Anaheim -turnauksessa, johon osallistuu myös suomalainen ENCE.

Lähde: Talkesports Kuva: Gabriel Toledo