SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-tähti mukana sekopäisessä Old Spice -mainoksessa – Katso video
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

CS-tähti mukana sekopäisessä Old Spice -mainoksessa – Katso video

julkaistu: 27.10.2019 10:33

Yksi tunnetuimmista Counter-Strike-ammattilaispelaajista, puolalainen Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowski, teki erikoisen esiintymisen 20. lokakuuta julkaistussa TV-mainoksessa.

31-vuotias Jarząbkowski on pelannut CS:ää ammatikseen vuodesta 2004 lähtien. Parhaiten hänet muistetaan viisivuotisesta urastaan puolalaisen e-urheiluorganisaation Virtus.Pron CS:GO-joukkueessa. Tällä hetkellä CS-veteraani ei kuulu virallisesti mihinkään joukkueeseen.

Vaikka Jarząbkowskin englanninkielen taito ei ole parasta laatuaan, tämä tunnetaan kansainvälisesti varsin ulospäinsuuntautuneena persoonana. Jo jonkin aikaa epäaktiivisena CS-pelaajana ollut Jarząbkowski nähtiin yllättäen esiintymässä puolalaisessa Old Spice -mainoksessa (mikäli video ei näy, voit katsoa sen täältä).

 

Old Spice -mainokset tunnetaan niiden erikoisuudesta ja vauhdikkuudesta. Tämäkään pätkä ei jätä ketään kylmäksi, esiintyyhän videolla tietokoneella pelaavat karhu ja gorilla.

Mainoksessa esiintyvä karhu näyttäisi häviävän videopelissä huijaavalle gorillalle. Hätiin kutsutaan puolalaiskolmikko, johon myös Jarząbkowski kuuluu. Tilanne pelastetaan ja Jarząbkowski lausuu gorillalle ikonisen repliikkinsä alkuosan: “You are not my friend”. Repliikin loppuosaa “you are my brother, my friend” gorilla ei ole huijauksensa vuoksi ole ansainnut.

Kyseessä ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta, kun e-urheilutähtiä nähdään mainoksissa. Nähtäväksi jää, poikiiko kyseinen esiintyminen Jarząbkowskille tulevaisuudessa lisää ruutuaikaa.

Lähde: Dexerto Kuva: Old Spice