SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Astralis-tähden tilanteesta tihkuu lisätietoja – Tappeli väitetysti yökerhon promoottorin kanssa
  • Onni
    Koponen

Astralis-tähden tilanteesta tihkuu lisätietoja – Tappeli väitetysti yökerhon promoottorin kanssa

julkaistu: 01.10.2022 14:48

CS:GO-yhteisössä alkoi tiistaina levitä väite, jonka mukaan Astraliksen riveissä pelaava Kristian “k0nfig” Wienecke olisi erotettu joukkueesta Maltalla ESL Pro Leaguen aikana tapahtuneen nyrkkitappelun vuoksi.

Huhu rantautui vain viikko sen jälkeen, kun Astralis ilmoitti tanskalaispelaajan missaavan major-karsintaturnauksen murtuneen nilkan takia.

k0nfigin itsensä mukaan huhut ovat “suurimmaksi osaksi hevonpaskaa”.

Jaxon julkaisi kuitenkin tänä aamuna jutulle jatkoa, jossa väitetty silminnäkijä Michiel de Jong kertoo nähneensä k0nfigin ja maltalaisen yökerhon promoottorin tappelemassa.

de Jong oli lähdössä kotiin illanvieton jälkeen, kun yhtäkkiä hän todisti yökerhon promoottorin ja k0nfigin välistä riitaa yökerho Flow:n ulkopuolella Pacevillessä.

“Promoottori sylkäisi k0nfigin kasvoihin, potkaisi häntä ja katosi yökerhoon portsareiden saapuessa”, de Jong kertoi Jaxonille.

Muutama minuutti myöhemmin promoottori poistui yökerhosta, jolloin k0nfig huomasi hänet, ja halusi de Jongin mukaan mennä hänen kimppuunsa.

“k0nfig näki hänet ja juoksi hänen peräänsä; hän oli pysäyttämätön. Seurasin häntä muutamaa sekuntia myöhemmin, koska olin huolissani”, de Jong kertoi ja lisäsi yrittäneensä saada k0nfigin takaisin ystäviensä luo, mutta oli liian myöhäistä.

“He alkoivat tapella nyrkein ja potkuin ja menivät maahan, kunnes k0nfig huusi murtaneensa jalkansa.”

de Jong kertoo, että tilanne päättyi, kun lähistöllä olevan hotellin työntekijä saapui paikalle ja soitti poliisille, joka saapui minuutteja myöhemmin.

“Olen kokenut aika hurjia juttuja Maltalla, mutta tämä oli aika hullua.”

Jaxon otti yhteyttä Astralisiin ja k0nfigiin, jotka eivät halunneet kommentoida asiaa. Jaxon on myös puhunut muiden paikalla olleiden ihmisten kanssa, jotka vahvistavat, että poliisi ja ensivasteyksiköt olivat paikalla.

Lähde: Jaxon.gg

Kuva: Astralis