SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Hartwall Arena
  • Kaapo
    Martinmäki

Arctic Invitationalin ensimmäinen joukkue julki – NRG Esports saapuu Suomeen!

julkaistu: 01.03.2019 12:00

Hartwall Arenalla 14.9.2019 pelattavan Arctic Invitational Counter-Strike: Global Offensive -pelin turnauksen ensimmäinen kutsuttu joukkue on julkaistu. Ensimmäinen turnaukseen kutsuttu joukkue on pohjois-amerikkalainen organisaatio NRG Esports. Vuonna 2018 pelin terävimpään kärkeen noussut joukkue löytyy tällä hetkellä maailmanlistan sijalta 7. Elisan ja Starsquadin järjestämässä turnauksessa on jaossa peräti 100 000 euroa.

NRGn rosterissa tapahtui eilen muutos, kun Jacob ”FugLy” Medina siirtyi vaihtopenkille. Medinan tilalle joukkue kiinnitti Cloud9n riveissä vuosi sitten major-turnauksen voittaneen Tarik “tarik” Celikin. Muut NRGn pelaajat ovat Damian ”daps” Steele, Vincent ”Brehze” Cayonte, Ethan ”Ethan” Arnold ja Tsvetelin ”Cerq” Dimitrov.

NRG Esportsin taustalta löytyy useita julkisuuden henkilöitä, isoimpina niminä entinen NBA-tähti Shaquille O’Neal ja poppari-näyttelijä Jennifer Lopez.

On huikeaa saada julkaistua NRG:n tasoinen joukkue näin aikaisessa vaiheessa. On selvää, että tapahtuman kilpailullinen taso tulee olemaan erittäin kova“, kertoo Starsquad Eventin toimitusjohtaja Olli-Pekka Villa perjantaina julkaistussa lehdistötiedotteessa.

Kaksi muuta turnaukseen kutsuttua joukkuetta julkistetaan myöhemmin. Kutsut on jaettu alueittain niin, että yksi kutsu menee Ruotsiin ja yksi CIS-alueelle.

Neljäs Arctic Invitationaliin osallistuva joukkue on Suomen edustaja, joka selvitetään elokuussa Tubeconissa. Tubeconissa pelataan myös neljän joukkueen voimin. Hallitsevana Suomen mestarina ENCE Esports on jo varmistanut paikkansa Tubeconiin. Kolme muuta osallistujaa selvitetään Lantrek ja Vektorama -tapahtumissa, sekä FEL online-liigassa.

Elisan kanssa tehtävän yhteistyön yhtenä päämääränä on luoda suomalaisille joukkueille väylä kansainväliselle huipulle, ja tällä karsintajärjestelmällä pyrimme kehittämään suomalaista kilpapelikenttää nyt ja tulevaisuudessa“, kertoo Olli-Pekka Villa.

Tapahtuman lipunmyynti alkaa 7.3. – Halvimmat liput 23 euroa

Ensimmäisen joukkueen kanssa samaan aikaan julkaistiin myös tapahtuman lipunmyynnin aloitus. Halvimmillaan tapahtumaa pääsee katsomaan 23 eurolla. Kaikki liput ovat numeroimattomia. Lippujen myynnistä vastaa Ticketmaster.fi. Tapahtumaan on myös saatavilla VIP-paketteja. Niiden myynnin hoitaa Starsquad.fi. Liput tulevat myyntiin 7.3.

Uutisen kuva: Jokerit.fi