SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Competitive Mode saapuu pian Apex Legends: Arenaan – Jääkö battle royale jälkeen?
  • Niko
    Nikkilä

Competitive Mode saapuu pian Apex Legends: Arenaan – Jääkö battle royale jälkeen?

julkaistu: 10.07.2021 12:00

Apex Legendsin 3v3 deathmatch -pelimuoto, viralliselta nimeltään Arena, julkaistiin tämän vuoden toukokuussa. Pelimuoto on ottanut vaikutteita CS:GOsta ja Valorantista etenkin ase-ekonomiansa kautta, ja se otettiinkin pelaajien keskuudessa positiivisesti vastaan.

Myös pelimuodon e-urheilupuolta pedataan para-aikaa, sillä se tulee olemaan osa 40 000 euron palkintopotilla varustettua BLAST Titans -turnausta.

Eilen saatiin myös vahvistus siitä, koska Arena tulee saamaan oman Competitive-pelitilansa, mikä asettaa sen samalle viivalle Apexin perinteisen battle royalen kanssa.

Competitive Mode saapuu Arenaan pelin kymmenennen kauden myötä, jonka uskotaan alkavan pian 3.8. jälkeen. Lisätietoa tulevan kauden tuomista uudistuksista, kuten mahdollisesta uudesta hahmosta, paljastetaan mitä todennäköisimmin EA Play Live -konferenssissa 22.7.

Nähtäväksi jää, miten kilpailullinen pelaajakunta tulee jakautumaan battle royalen ja Arenan välillä, ja kuinka tämä tulee vaikuttamaan pelin e-urheiluskenen kehitykseen.

Kuva: Apex Legends