SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Boombl4 kertoo syyt G2-sopimuksen kariutumiseen — toimitusjohtaja ihmeissään
  • Juuso
    Syngelmä

Boombl4 kertoo syyt G2-sopimuksen kariutumiseen — toimitusjohtaja ihmeissään

julkaistu: 03.08.2022 20:00

Navin entinen pelinsisäinen johtaja Kirill “Boombl4” Mikhailov kertoo miksi ei lopulta liittynyt G2 Esportsin CS:GO-kokoonpanoon.

Boombl4 vieraili vastikään kuuluisan venäläisen rap-artistin suorassa lähetyksessä. Boombl4 kertoi etsineensä uutta joukkuetta siitä lähtien, kun hänet penkitettiin Navin kokoonpanosta. Syynä penkitykselle olivat Boombl4n ex-vaimon Venäjämyönteiset kirjoitukset ja julkaisut sosiaalisessa mediassa. Organisaatio kommentoi Boombl4 olevan suuri riski maineelle, minkä vuoksi hän ei voi jatkaa joukkueessa.

Ex-vaimo aiheutti lisää kohua julkaisemalla huumeisiin viittavan videon ex-miehestään. Boombl4 ryhtyi välittömästi puhdistamaan mainettaan julkaisemalla kuvan sosiaalisessa mediassa kattavasta huumetestistä, jonka kaikki tulokset olivat negatiivisia. Tuolloin Boombl4 myönsi kokeilleensa kokaiinia kerran, mutta kertoo kokeilun olleen äärimmäisen huono kokemus.

Lue lisää: Entisestä NAVI-kapteenista leviää sopimattomia videoita – “Minua on kiristetty”

Lue lisää: CS:GO-superjoukkueen kapteeni penkitetty – Yhteisö haikeana

Boombl4 kertoi lähetyksessä, että hän on myös valmis perustamaan uuden joukkueen. Hänen mukaansa mahdolliset pelaajat ovat jo mietittynä. Hän kannustaakin kiinnostuneita organisaatioita ottamaan rohkeasti yhteyttä Naviin, jotta hänen sopimuksensa saataisiin ostettua ulos.

Venäläiskapteeni kertoi, että siirtyminen pois Venäjältä olisi vaikeaa, koska kaikki sosiaaliset verkostot, perhe ja ystävät jäisivät Venäjälle.

— Vaikka lähtisin pelaamaan hyvään joukkueeseen Venäjän ulkopuolelle, nämä asiat kävisivät henkisesti nopeasti raskaiksi, jolloin minulle kehittyisi burnout. Minun olisi pärjättävä ilman perhettä ja ystäviä, Boombl4 avaa.

Boombl4 sanoo puhuneensa nimeltä mainitsemattoman G2-pelaajan kanssa siitä, että kyseiselle pelaajalle tarjottiin muuttoa Saksaan, Serbiaan tai Andorraan. Boombl4 oletti saavansa neuvotteluissa saman tilaisuuden, mutta lopulta ajatus jäi vain Boombl4n ehdotukseksi.

Boombl4 mukaan muita ongelmia sopimusneuvotteluissa olivat suuri riski G2 Esportsin maineelle ja haasteet kommunikoida englanniksi kansainvälisessä joukkueessa riittävän nopeasti ja luontevasti.

G2 Esportsin toimitusjohtaja Carlos “ocelote” Rodriguez ihmetteli suuresti Boombl4n sanomisia Twitterissä.

— Mitä ihmettä minä luen? Ryhdistäydy Boombl4, Rodriguez kirjoittaa.

Lähteet: HLTV, CarlosR | Kuva: natusvincere