SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
BlameF siirtyi yllättäen uuteen CS-joukkueeseen – ENCE pudotti ensimmäisessä turnauksessa
  • Juuso
    Syngelmä

BlameF siirtyi yllättäen uuteen CS-joukkueeseen – ENCE pudotti ensimmäisessä turnauksessa

julkaistu: 20.05.2024 14:14

Benjamin “blameF” Bremer on siirtynyt fnaticin CS2-joukkueeseen. 26-vuotias Bremer korvaa joukkueessa Can “kyuubii” Alin. Ali liittyi fnaticin CS2-joukkueeseen marraskuussa.

Tuona aikana olin keskiarvoiseksi ratingiksi tuli 1,04. Paras turnausmenestys tuli 25 000 dollarin online-turnauksesta, kun Ali ja fnatic sijoittuivat toiselle sijalle YaLLa Compass Spring 2024 -turnauksessa vappuna.

Bremer liittyi Astraliksen joukkueeseen marraskuussa 2021. Kahden ja puolen vuoden aikana Bremer pelasi sekä pelinsisäisen johtajan (IGL) roolia että rifle-pelaajan roolia.

Bremer valittiin vuonna 2021 maailman 13:ksi parhaaksi pelaajaksi, vuonna 2022 maailman 12:ksi parhaaksi pelaajaksi ja viime vuonna vuoden 16:ksi parhaaksi pelaajaksi.

Bremer saavutti parhaimmillaan Astraliksen kanssa hopeaa Pinnacle Cup Championship 2022 -turnauksesta. Antwerpenin majoreilla keväällä 2022 Bremer ja Astralis jäivät ensimmäiseen vaiheeseen.

Tanskan CS2-majoreille joukkue ei onnistunut karsiutumaan kovasta pelaajamateriaalista huolimatta. Astraliksen muutos on ollut melkoinen sen jälkeen, kun Bremer penkitettiin ja Nicolai “device” Reedtz otti pelinsisäisen johtajan paikan.

Lue lisää: Tanskan tähtipelaajat syntyivät uudelleen roolien vaihtamisen jälkeen

Bremer pelasi ensimmäiset viralliset ottelunsa fnaticin joukkueessa CCT Global Finals 2024 -huipputurnauksessa viime viikonloppuna. Lohkossaan fnatic kaatui ja voitti kertaalleen ENCE:n ja koki tappion GamerLegionille jääden lopulta jaetulle sijalle 9.-12.

Lähteet: HLTV, fnatic | Kuva: PGL