SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Auttakaa häntä” — tunnettu esports-journalisti haluaa sergejn takaisin
  • Juuso
    Syngelmä

“Auttakaa häntä” — tunnettu esports-journalisti haluaa sergejn takaisin

julkaistu: 14.01.2022 09:00

Jere “sergej” Salo nousi maailman tietoisuuteen, kun suomalaisorganisaatio ENCE eteni CS-maailman huipulle legendaarisella kokoonpanollaan vuosien 2018 ja 2019 aikana. Sergej pelasi tuolloin ENCEn kanssa major-finaalissa ollessaan vain päivän yli 17 vuotta vanha. Hänet valittiin vuoden 13. parhaaksi pelaajaksi vuonna 2019.

Sergej valittiin maailman 13. parhaaksi pelaajaksi vuonna 2019. Sen jälkeen nuorukainen on kadonnut huipulta. (Kuva: ENCE)

 

 

Sergej pelaa tällä hetkellä GORILLAZ-projektissa yhdessä suomalaisen Miikka “suNny” Kempin kanssa. Kokoonpano on vaihtanut jatkuvasti pelaajia, viimeksi joukkueesta lähtivät entinen fnatic-kaksikko Jesper “JW” Wecksell ja Robin “flusha” Rönnquist. Suomalaiskaksikon lisäksi ainoa joukkueen virallinen aktiivinen pelaaja on tällä hetkellä virolainen Anton “supra” Tšernobai. Yhteisö on jopa pohtinut laittaako joukkue pillit pussiin.

Lue lisää: GORILLAZ katosi helmikuun turnauksen osallistujalistalta

1pv.fr:n arvostettu esports-journalisti, neL, toivoo Twitterissä, että sergejlle annettaisiin mahdollisuus tier 1 -joukkueessa.  NeL pelkää, että sergejlle käy kuten Markus “Kjaerbye” Kjærbyelle. Hän voitti Astraliksen kanssa majorin 18-vuotiaana ja on edelleen nuorin majorin voittanut pelaaja. Voiton jälkeen hän päätti kuitenkin vaihtaa leiriä ja siirtyi kaikkien yllätykseksi Northiin. Northissa ura ei jatkunut samanlaisena kuin Astraliksessa ja Kjaerbye lopetti uransa vasta 23-vuotiaana.

Lähde: neL

Kuva: ENCE

Tuoreimmat uutiset: