SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
GORILLAZ katosi helmikuun turnauksen osallistujalistalta
  • Juuso
    Syngelmä

GORILLAZ katosi helmikuun turnauksen osallistujalistalta

julkaistu: 12.01.2022 17:53

Miikka “suNny” Kempin ja Jere “sergej” Salon GORILLAZ-projekti jatkaa rämpimistään syvällä suossa. Joukkueen aktiiviseen kokoonpanoon kuuluu suomalaiskaksikon lisäksi vain virolainen Anton “supra” Tšernobai, kun entinen fnatic-kaksikko Jesper “JW” Wecksell ja Robin “flusha” Rönnquist jättivät projektin viime vuoden lopulla.

GORILLAZ eteni silloisella kokoonpanollaan jatkoon Elisa Invitational Winter 2021 -aluekarsinnoista, mutta nyt joukkue ei ole osallistumassa Elisa Invitational Winter 2021 -pääkarsintoihin, vaikka joukkueelle on kyseisestä turnauksesta paikka varattuna.  Lopputurnaus pelataan Tampereella maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Vaikka suNny ja sergej eivät turnaukseen osallistu, on suomalaisväriä silti mahdollisesti luvassa, sillä HAVU osallistuu karsintaturnaukseen.

GORILLAZin useat pelaajavaihdokset ja käynnissä oleva pelaajatauko lukuisine vaihtokauppoineen ovat saaneet monet pohtimaan, joko projekti olisi tullut tiensä päähän. Muita suomalaispelaajia olisi rutkasti vapailla markkinoilla: Aleksi “allu” Jalli, Otto “ottoNd” Sihvo, Jesse “zehN” Linjala, Joonas “doto” Forss ja Lasse “ZOREE” Uronen. Nähtäväksi jää, nähdäänkö uusi suomalaisjoukkue vai liittyykö osa näistä pelaajista kansainvälisiin joukkueisiin.

Lähde: HLTV

Kuva: GORILLAZ

Tuoreimmat uutiset: