SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Astralis Kölnin välieriin maratonottelun jälkeen — Katso pelaajien välittömät kommentit ottelun jälkeen
  • Juuso
    Syngelmä

Astralis Kölnin välieriin maratonottelun jälkeen — Katso pelaajien välittömät kommentit ottelun jälkeen

julkaistu: 17.07.2021 13:42

IEM Cologne 2021 -turnauksen ensimmäisessä puolivälierässä kohtasivat tanskalainen Astralis ja CIS-alueen Virtus.pro. Monet ovat miettineet miten joukkue pärjää ilman entistä tähti- ja AWP-pelaajaansa Nicolai “device” Reedtzia. Online-aikakaudella peli on takkuillut, mutta niin vain kokeneet ja menestyneet tanskalaispelaajat ovat menossa kohti loistavaa lopputulosta ensimmäisillä laneilla noin 500 päivän tauon jälkeen.

Astraliksen ja Virtus.pron välinen ottelu pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella. Pelattaviksi kartoiksi valikoituivat Overpass (Virtus.pro), Dust2 (Astralis) ja Inferno.

Overpass (Astralis 19—16)

Avauskartta alkoi Astraliksen puolustuksella. Puolustus piti kohtuullisen hyvin ja tauolle lähdettiin tanskalaisten johtaessa 10—5.

Toinen puolisko alkoi Astraliksen nuoren pelaajan, Lucas “Bubzkji” Andersenin osalta vahvasti, kun hän otti pistoolikierroksella ässän. Ässä on jaettu kahteen osaan alla olevissa videoissa. Ensimmäisessä osassa on ensimmäinen tappo, toisessa osassa loput neljä.

Virtus.pron puolustus osoittautui myös vahvaksi, kun joukkue sai vietyä avauskartan jatkoajalle. Jatkoajalla Astralis kuitenkin voitti avauskartan lukemin 19—16.

Avauskartan paras pelaaja oli Bubzkji 1.27 ratingillaan. Huonoimmaksi jäi Virtus.pron Alexey “Qikert” Golubev 0.83 ratingillaan.

Dust2 (Virtus.pro 22—20)

Toinen kartta alkoi ensimmäisen tapaan tanskalaisten puolustuksella. Puolisko oli tasainen ja tauolle lähdettiin Astraliksen johtaessa 9—6.

Toisella puoliskolla Virtus.pro voitti peräkkäisiä kierroksia ja siirtyi takaa-ajoasemasta 12—9 johtoon. Virtus.pron nousua johdattivat Dzhami “Jame” Ali ja Mareks “YEKINDAR” Gaļinskis.

Avauskartan mukaisesti toisessa kartassa pelattiin jälleen jatkoaika, tällä kertaa kaksin kappalein. Kartta päättyi lopulta Virtus.pron voittoon 22—20.

Toisen kartan paras pelaaja oli Astraliksen Andreas “Xyp9x” Højsleth 1.29 ratingillaan. Huonoimmaksi jäi Astraliksen Peter “dupreeh” Rasmussen, joka on tuskaillut AWP-pelaajan roolin kanssa yhdessä Lukas “gla1ve” Rossanderin kanssa.

Lue lisää: Legendaarinen CS:GO-kapteeni ei usko joukkueensa nousevan takaisin huipulle ilman AWP-pelaajaa

Inferno (Astralis 16—8)

Ratkaiseva kartta alkoi tasaisesti, kun jälleen CT-puolella aloittanut Astralis voitti avauspuoliskon luvuin 9—6.

Toisella puoliskolla Astralis päätti ettei joukkue halua enää kolmatta jatkoaikakarttaa. Viimeinen kartta päättyikin lopulta selvin numeroin Astraliksen voittoon 16—8.

Kolmannen kartan paras pelaaja oli Astraliksen Emil “Magisk” Reif 1.68 ratingillaan. Huonoimmaksi jäi YEKINDAR, jonka rating oli Infernossa 0.50.

Dupreeh kommentoi voittoa heti ottelun jälkeen. Hänen mukaansa Astralis olisi halunnut voittaa ottelun nopeammin. Hän oli tyytyväinen niin Bubzkjin, Magiskin kuin koko joukkueen suorituksiin. Joukkue on todella tyytyväinen, tänään juhlitaan ja huomenna palataan serverille.

Voiton myötä Astralis jatkaa välieriin, jossa tanskalaisjoukkue kohtaa eurooppalaisen G2 Esportsin. Virtus.pro putosi turnauksesta.

Lähde: HLTV, AstralisCS

Kuva: AstralisCS

Tuoreimmat uutiset: